Δυναμικές κινητοποιήσεις σε Λέσβο, Χίο και Σάμο για προσφυγικό
10 Ιανουαρίου 2020
Ζητά από τους δημότες να τηρούν τον κανονισμό καθαριότητας
11 Ιανουαρίου 2020

Ψήφισμα αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ από τους δασκάλους της Λήμνου

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στον ΟΤΕ από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, όπου σε σχετικό ψήφισμα τονίζει:

“Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στον ΟΤΕ. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Αξιοποιώντας το τεράστιο αντεργατικό οπλοστάσιο που έχουν διασφαλίσει στο κεφάλαιο όλες οι κυβερνήσεις του, η εργοδοσία κατέθεσε (στις 7/1/2020) μηνύσεις σε βάρος απεργών συνδικαλιστών και εργαζομένων, με βάση τις οποίες η αστυνομία συνέλαβε πέντε συνδικαλιστές των σωματείων ΠΕΤ ΟΤΕ και ΠΑΣΕ ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη.

Οι 5 συλλήψεις συνδικαλιστών των σωματείων ΠΕΤ ΟΤΕ και ΠΑΣΕ ΟΤΕ δείχνουν με ποιο τρόπο έχει αποφασίσει η εργοδοσία να περάσει όλα τα αντεργατικά της σχέδια, έχοντας κυριολεκτικά ξεσαλώσει από την πολιτική της κυβέρνησης που χτυπά την απεργία, την οργάνωση των εργαζομένων, τις διαδηλώσεις.

Η αλληλεγγύη στην απεργία και τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ, για αξιοπρεπή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε κάθε προσπάθεια να περάσει η καταστολή, η εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία.

Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους του ΟΤΕ!

Να ανακληθούν τώρα οι απολύσεις!

Υπογραφή τώρα Συλλογικής Σύμβασης για όλους τους εργαζόμενους του ομίλου!”