Αθώοι οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Χίου για τους στύλους φωτισμού
27 Αυγούστου 2019
Πανελλήνιο Marathon MTB 2019
28 Αυγούστου 2019

Συλλυπητήρια Χ. Αθανασίου και Κ. Μουτζούρη για τον θάνατο του Μητροπολίτη Λήμνου

Μοιράσου το άρθρο:

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Μητροπολίτη Λήμνου απέστειλαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Λέσβου  Χαράλαμπος Αθανασίου και ο Περιφερειάρχης Λέσβου  Κώστας Μουτζούρης.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτή Λέσβου, Χαράλαμπου Αθανασίου, για το θάνατο του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Ιερόθεου.

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα για την εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτη Ιερόθεου.
Ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Ιερόθεος στα τριανταένα χρόνια της ποιμαντικής διακονίας του, εργάστηκε ακούραστα για την τοπική εκκλησία, ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον είχε ανάγκη, αφήνοντας πίσω του ένα πλούσιο φιλανθρωπικό και πνευματικό έργο.

Έχοντας επιτελέσει στο ακέραιο τα αρχιερατικά του καθήκοντα, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα
θρησκευτικής και κοινωνικής προσφοράς, ένα λαμπρό σημείο αναφοράς στην ιστορία του τόπου μας.
Η Λήμνος, ο Άγιος Ευστράτιος και όσοι δέχθηκαν τη φροντίδα και καθοδήγησή του πενθούν σήμερα για την απώλεια ενός πολύτιμου συμπαραστάτη και συμβούλου.

Εύχομαι γαλήνη και ανάπαυση στην ψυχή του».

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη  Λέσβου, Κώστα Μουτζούρη , για το θάνατο του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Ιερόθεου.

Η έξοδος του Μητροπολίτου Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου Ιερόθεου στερεί την Μητρόπολη του, το Βόρειο Αιγαίο και την Ελλάδα από έναν αγαπητό και άξιο Ποιμενάρχη, ο οποίος διακόνησε λίαν επιτυχώς επί πολλά έτη αξίως και με αφοσίωση.

Το ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ συμμετέχει στο βαθύτατο πένθος και συλλυπείται θερμώς τους συγγενείς, τον κλήρο των δύο νήσων και όλο το ποίμνιο του.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του».

Μοιράσου το άρθρο: