Γ. Αμπαζής: Μίζερoς ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Β. Αιγαίου (video)
30 Νοεμβρίου 2020
Μέχρι τέλος Νοεμβρίου 2021 παρατείνεται το στεγαστικό πρόγραμμα για αιτούντες διεθνή προστασία “ΕSΤΙΑ”
30 Νοεμβρίου 2020

Τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία στη Λήμνο

Μοιράσου το άρθρο:

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου διοργανώνει αυτή τη βδομάδα θα εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Τριάδας Μύρινας, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αμαλίας Φλέμινγκ.

Συγκεκριμένα οι ημέρες και ώρες είναι οι εξής:

-Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου από 9:00-13:00 & 17:00-20:00,

-Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου από 9:00-13:00 & 17:00-20:00 και

-Σάββατο 5 Δεκεμβρίου από 9:00-14:00 (όχι το απόγευμα).

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου, καλεί όλους τους φίλους/ες και μέλη του συλλόγου «να αφιερώσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους και να προσφέρουν λίγο αίμα, χαρίζοντας ένα δώρο ζωής στον άγνωστο συνάνθρωπό τους! Μέσα σ΄αυτή τη δυσάρεστη περίοδο της καραντίνας λόγω της πανδημίας, η εθελοντική μας προσφορά σε αίμα, έχει τεράστια σημασία κι αξία αυτή τη στιγμή!

Στο χώρο της αιμοδοσίας θα υπάρχουν μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, θα γίνεται θερμομέτρηση και θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να μείνουμε ασφαλείς και υγιείς.

Η μετακίνησή μας θα γίνεται με μήνυμα με τον αριθμό ένα “1” ή χειρόγραφη βεβαίωση μετακίνησης με την αιτιολογία “πάω να δώσω αίμα” ή “για εθελοντική αιμοδοσία”. Να έχετε μαζί την ταυτότητά σας ή το διαβατήριο και την κάρτα του συλλόγου αν είστε μέλη.»

Μοιράσου το άρθρο: