Δυσαρέσκια επισκεπτών της Ικαρίας
26 Αυγούστου 2019
2o Lesvos Euphoria International Festival : Νους και σώμα σε ισορροπία
27 Αυγούστου 2019

Τριήμερο πένθος και απόδοση τιμών από τον Δήμο Λήμνου

Μοιράσου το άρθρο:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου, μετά την είδηση της εις Κύριον εκδημίας του Μακαριστού Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κυρού Ιεροθέου, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, σήμερα Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 για την απόδοση τιμών στο Μακαριστό Μητροπολίτη και αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να κηρυχθεί ο Δήμος Λήμνου σε τριήμερο πένθος.

2. Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την αποδημία του Ποιμενάρχη μας , ο οποίος συνέδεσε την παρουσία του στην Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου με εκκλησιαστική και πνευματική προσφορά επί 31 συναπτά έτη.

3. Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στο Δημαρχιακό κτίριο και σε όλα τα Δημοτικά καταστήματα από την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 έως και τη Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019.

4. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους συνεργάτες του κοιμηθέντος.

5. Να εκπροσωπηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο μετά του Δημάρχου στην Εξόδιο Ακολουθία του και να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

6. Να παιανίσει η Δημοτική Φιλαρμονική κατά τη διάρκεια της Εξοδίου πομπής.

7. Την ημέρα της Εξοδίου Ακολουθίας, που θα τελεστεί την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 να παραμείνουν κλειστές οι Υπηρεσίες του Δήμου.

8. Να αποσταλεί η παρούσα απόφαση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και στην Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου και να δημοσιευθεί στον Τύπο.

Μοιράσου το άρθρο: