Νέο πρόγραμμα επίσκεψης Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σάμο
1 Ιουλίου 2019
ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου “Σιγή ιχθύος από τη ΝΔ και τους υποψήφιους βουλευτές της”
1 Ιουλίου 2019

Βανδαλισμός στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λήμνο

Μοιράσου το άρθρο:

Βανδαλισμό στο κιόσκι του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην πλατεία του ΟΤΕ στη Λήμνο, το βράδυ του Σαββάτου καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου και σημειώνει ότι πρόκειται για «πράξεις καταστροφής και τραμπουκισμού στις οποίες προέβησαν άγνωστοι -γνωστοί όμως ως προς την πολιτική τους τοποθέτηση».  Όπως δημοσιοποιεί δεν είναι μεμονωμένο γεγονός. Αποτελεί συνέχεια της καταστροφής ενός ταμπλό το βράδυ της Τρίτης το οποίο είχε τοποθετηθεί στο λιμάνι της Μύρινας, γεγονός το οποίο δεν είχε δημοσιοποιηθεί γιατί  πιθανόν να αποτελούσε ένα τυχαίο γεγονός και γιατί η τοπική οργάνωση   δεν επιθυμούσε και δεν επιθυμεί την όξυνση, ιδιαίτερα σε προεκλογική περίοδο.

όπως σημειώνει στη δημόσια καταγγελία  “ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Λήμνου καταγγέλλει τις πράξεις καταστροφής και τραμπουκισμού στις οποίες προέβησαν άγνωστοι -γνωστοί όμως ως προς την πολιτική τους τοποθέτηση- στο κιόσκι του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην πλατεία Υψιπύλης (πλατεία ΟΤΕ) το βράδυ του Σαββάτου 29/6 προς Κυριακή 30/6. Δεν είναι μεμονωμένο γεγονός. Αποτελεί συνέχεια της καταστροφής ενός ταμπλό το βράδυ της Τρίτης 24/6 προς Τετάρτη 25/6 το οποίο είχε τοποθετηθεί στο λιμάνι της Μύρινας, γεγονός το οποίο δεν δημοσιοποιήσαμε για δύο λόγους: Πρώτον, πιθανόν να αποτελούσε ένα τυχαίο γεγονός και δεύτερον γιατί δεν επιθυμούσαμε και δεν επιθυμούμε την όξυνση, ιδιαίτερα σε προεκλογική περίοδο.

Η επανάληψη όμως και μάλιστα με ιδιαίτερο μένος, καταδεικνύει ότι πρόκειται για συνεχόμενες, συντονισμένες και συστηματικές ενέργειες. Ενέργειες ατόμων θρασύδειλων που «τολμούν» μόνον όταν τους καλύπτει το σκοτάδι της νύχτας αλλά λουφάζουν στο φως της μέρας, ατόμων που διακατέχονται από φασιστική- ακροδεξιά ιδεολογία και αντίστοιχη συμπεριφορά. Ας γνωρίζουν καλά ότι η μισαλλοδοξία, η διαφθορά, ο εκφοβισμός, οι τραμπουκισμοί και οι βανδαλισμοί που ήταν ανέκαθεν τα «επιχειρήματά» τους, δεν θα επιτρέψουμε να επανέλθουν. Η αντιπαράθεση με βάση τον δημοκρατικό διάλογο, τα επιχειρήματα, και τις ιδέες ήταν πάντα το γνώρισμα της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο και να προσπαθούν να κρύψουν τις προθέσεις τους και τα προγράμματά τους οι πολίτες την ώρα της κρίσης και θα ενημερωθούν και θα θυμηθούν, τι παραλάβαμε το 2015, τι κάναμε το 2015-2019, από τι κινδυνεύουμε και ποιο είναι το πρόγραμμά μας. Οι πολίτες θα τα ζυγίσουν ΟΛΑ και θα αποφασίσουν. Γιατί την προσεχή Κυριακή και Οι κάτοικοι της Λήμνου, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ για τη ΖΩΗ τους.”

Μοιράσου το άρθρο: