Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την επίσκεψη του Πάπα στη Μυτιλήνη
14 Απριλίου 2016
ΙΣΧΥΡΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ: δεν μπορεί να ασκεί με ευθύνη τα καθήκοντά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου
14 Απριλίου 2016

Βόρειο Αιγαίο- Γόνιμη Γραμμή: ανάξιο σχολιασμού το ακροδεξιό κρεσέντο του αντιπεριφερειάρχη Χίου

Μοιράσου το άρθρο:

“Ούτε άξιο σχολιασμού δεν θα ήταν το παραλήρημα του Σταμάτη Κάρμαντζη, αν δεν ήταν αντιπεριφερειάρχης Χίου. Η πολιτική του θέση είναι αυτή, όμως, που δίνει εξ ορισμού άλλη βαρύτητα στον ακροδεξιό κατήφορο που επέλεξε. Έναν κατήφορο που εκθέτει ευθέως την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και την παράταξή της συνολικά, όσο δεν παίρνουν θέση”, τονίζει στην ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη  “Βόρειο Αιγαίο- Γόνιμη Γραμμή”.

“Απόψεις και πρακτικές αυτού του είδους προκαλούν την κοινωνία, το δημοκρατικό φρόνημα, προσβάλουν κατάφωρα λαούς και χώρες και δεν συνάδουν με θέσεις και απόψεις δημοσίου προσώπου, ενώ είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να «ντύνονται» με επικλήσεις στο δημοκρατικό φρόνημα, τις ευαισθησίες και αξίες των πολιτών των νησιών μας.

Οι προσπάθειες του Στ. Κάρμαντζη με «διορθωτικές» δηλώσεις να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, μόνο ως προφάσεις εν αμαρτίες μπορούν να εκληφθούν και καθιστούν ακόμα πιο επιτακτική τη σαφή και ξεκάθαρη τοποθέτηση της κ. Καλογήρου.

Και θα ήταν αστείο, αλλά δυστυχώς είναι επικίνδυνο, το ακροδεξιό κρεσέντο του Στ. Κάρμαντζη να εκδηλώνεται μόλις μια μέρα μετά την επίσημη πρόσκληση που έφτασε στα χέρια μας, με την οποία καλούνται την ερχόμενη Πέμπτη σε συνεδρίαση τα μέλη της Γνωμοδοτικής Επιτροπής για την Αντιμετώπιση των Συνεπειών του Προσφυγικού-Μεταναστευτικού Ζητήματος στην Οικονομική Ζωή των Νησιών του Βορείου Αιγαίου, η οποία συστάθηκε πρόσφατα.

Αλήθεια, κυρία Καλογήρου, ο κ. Κάρμαντζης θα συμμετάσχει την επόμενη Πέμπτη στη συνεδρίαση; Περιμένουμε απαντήσεις… “,καταλήγει ο συνδυασμός της  Αγλαϊας Κυρίτση.

Μοιράσου το άρθρο: