Στο ΙΚΑ προσυγκέντρωση αγροτών – Στην πλατεία Σαπφούς το εργατικό
2 Φεβρουαρίου 2016
Τετάρτη απεργία των εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης
2 Φεβρουαρίου 2016

Γενική Απεργία – Στα κεντρικά λύκεια η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στη Μυτιλήνη

Μοιράσου το άρθρο:

Παραλύει δημόσιος και ιδιωτικός τομέας από την 24ωρη απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου. Συμμετοχή στην απεργία έχουν δηλώσει όλα τα κλαδικά σωματεία.

«Το κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό αποτελεί ένα βαθιά αντιλαϊκό νομοσχέδιο που κατεδαφίζει τον όποιο κοινωνικό χαρακτήρα έχει απομείνει στο ασφαλιστικό σύστημα, μετατρέπει την ασφάλιση σε ατομική υποχρέωση, προωθεί νέα λεηλασία των συντάξεων με θύματα όλους τους συνταξιούχους και ιδιαίτερα όσους θα βγουν στη σύνταξη από την ψήφιση του νόμου και μετά» τονίζει η ΑΔΕΔΥ και καλεί σε γενικό ξεσηκωμό και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Στη Μυτιλήνη η  απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί στα κεντρικά Λύκεια.

Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ  Λέσβου

«Η συμμετοχή όλων στην απεργία είναι απαραίτητη γιατί από την επιτυχία της απεργίας θα εξαρτηθεί η αποτροπή των πολιτικών που θα χειροτερέψουν τη μισθολογική και εργασιακή μας κατάσταση» τονίζει ο σύλλογος εργαζομένων στο Δήμο Λέσβου και καλεί στην συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ.

Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών

«Παλεύουμε για το καθολικό δικαίωμα στην δημόσια κοινωνική ασφάλιση  δημόσια δωρεάν περίθαλψη για όλους αποκλειστικά δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα, με κριτήριο τις κοινωνικές ανάγκες» τονίζει η ένωση νοσοκομειακών γιατρών και καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση μπροστά από τα κεντρικά Λύκεια.

ΕΛΜΕ Λέσβου

«Παλεύουμε για δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλα τα παιδιά, για μόνιμη και σταθερή εργασία, για αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις. Διεκδικούμε τη κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών τους νόμων  και τη διαγραφή του χρέους.

 

Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία την Πέμπτη, με εφημερίες τα φαρμακεία.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια από τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης μέχρι τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου με προοπτική κλιμάκωσης.

Κλειστά και τα πρατήρια καυσίμων σε όλη την Ελλάδα

Απεργία διαρκείας από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου αποφάσισε ομόφωνα η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος

Αποχή δικηγόρων μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους συμβολαιογράφοι και μηχανικοί.

 

Μοιράσου το άρθρο: