Δ. Βίτσας: Πρέπει να συνεργαστούμε ακόμα και αν δεν συμφωνούμε- Μέχρι το Σεπτέμβριο η αποσυμφόρηση
2 Μαΐου 2018
Μάνος Κόνσολας: «Ο τουρισμός στη Λέσβο έχει υποστεί καίριο πλήγμα και η κυβέρνηση αδιαφορεί»
2 Μαΐου 2018

Μοχλός ανάπτυξης ποιοτικού τουριστικού προϊόντος ο αθλητισμός, συνέντευξη τύπου υφυπ. Γ. Βασιλειάδη

Μοιράσου το άρθρο:

«Καταφέραμε και βάλαμε στο χάρτη του ευρωπαϊκού τένις το Αιγαίο, τη Λέσβο και τη Ρόδο για τη διοργάνωση τουρνουά σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τις κατηγορίες κάτω των 18 ετών», σημείωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου με τον υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σπύρο Ζανιά και τον Δημήτρη Τσακίρη τεχνικό διευθυντή του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου.


Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο περιθώριο του 14ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στο Βόρειο Αιγαίο που πραγματοποιείται στη Λέσβο, ο κ. Βασιλειάδης σημείωσε τη σημασία αυτών των διοργανώσεων και για την ενδυνάμωση του τουριστικού ποιοτικού προϊόντος.
«Σε αυτή την Κυβέρνηση έχουμε το κακό να συνεννοούμαστε και συνεργαζόμαστε μεταξύ μας», σημείωσε ο κ. Βασιλειάδης επισημαίνοντας τη συνεργασία με το υπουργείο Ναυτιλίας.
Ο κ. Σαντορινιός τόνισε ότι το παράδειγμα της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης αποτελεί βήμα για αντίστοιχες διοργανώσεις σε αντίστοιχα αθλήματα.
Ως μια τέτοια περίπτωση επισημάναμε ότι στη Χίο, μπορεί να είναι το πόλο με τον κ. Βασιλειάδη να σημειώνει ότι όλα γίνονται με προσεκτικά βήματα και σωστή οργάνωση με στόχο να διεκδικήσουμε μεγάλα γεγονότα· αλλά πάντα μέχρι εκεί που μπορούμε να φτάσουμε. Σημείωσε δε ότι υπήρχαν ξεχασμένα μέρη της Ελλάδας, όπως για παράδειγμα η Ικαρία που δεν διέθετε ούτε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με χόρτο!
Ο Σπύρος Ζανιάς αναφέρθηκε αναλυτικά στα προγράμματα που περιλαμβάνονται στη διοργάνωση του ITF MYTILENE CUP U18, αλλά και στους πρωταθλητές που έχει αναδείξει ο χώρος του τένις και με στόχο στους επόμενους ολυμπιακούς αγώνες να έχουμε 3 αθλητές στην Ολυμπιακή ομάδα.
Σε σχόλιο πάντως ότι οι εγκαταστάσεις του τένις στη Λέσβο βρίσκονται κοντά στην προσφυγική δομή, ο κ. Ζανιάς σημείωσε ότι δεν αποτελεί πρόβλημα και πως θα μπορούσε να εξεταστεί αν υπάρχουν παιδιά που έχουν σχέση με το τένις να πάρουν μέρος και στους αγώνες.

Μοιράσου το άρθρο: