Γ. Σταθάκης:”Στην πρόκληση για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και κόστους, το ενεργειακό ζήτημα των νησιών αποτελεί κεντρικής σημασίας πρόβλημα”
3 Μαΐου 2018
Σ. Φάμελλος: “Τα νησιά μας στήριξαν τις προσφυγικές ροές με περίσσια ανθρωπιά”
3 Μαΐου 2018

Ν. Παππάς: Οπτικοακουστικά μέσα στη διάθεση προβολής της χώρας

Μοιράσου το άρθρο:

Τη σημασία των οπτικοακουστικών παραγωγών και του πόσο σημαντική είναι η προβολή της χώρας μέσα από αυτά τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, μεταφέροντας την εμπειρία από γύρισμα video clip χορευτικού από την Αμερική στην Πορτάρα της Νάξου και που έχει πάνω από 400 εκατομμύρια θεάσεις στη διαδικτυακή πλατφόρμα που έχει ανέβει.
Σημείωσε την πρόσφατη εμπειρία από το ντοκιμαντέρ του BBC στο Σούνιο αλλά και το ενδιαφέρον που υπάρχει για μια παραγωγή στο Μόλυβο.
Ο κ. Παππάς σημείωσε ότι όλα αυτά γίνονται χωρίς προσβολή στα μνημεία μας.
Υπάρχει όμως ανάγκη δημιουργίας του σχετικού θεσμικού πλαισίου, με διαδικασίες απλοποίησης των αδειοδοτήσεων ώστε να κάνει πιο ελκυστικό τον τόπο μας.
«Μια χώρα που βγαίνει με βήματα από την κρίση, έχει την ανάγκη να δείξει την εικόνα της προς τα έξω, και πρέπει να αφήσουμε και άλλους χώρους να το πετύχει αυτό και όχι μόνο τον τουρισμό και η οπτικοακουστική έχει τέτοιες δυνατότητες», κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

Μοιράσου το άρθρο: