Ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις σε Μυτιλήνη και χωριά
26 Ιουλίου 2016
«Έγκλημα σε βάρος της ζωής & και της αγροτικής παραγωγής η φωτιά στη Χίο»
26 Ιουλίου 2016

Σε διαβούλευση το στρατηγικό σχέδιο του δημου Λέσβου – Αόριστο κείμενο λέει η αντιπολίτευση

Μοιράσου το άρθρο:

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται τις επόμενες ημέρες και για δύο εβδομάδες  το σχέδιο στρατηγικού σχεδιασμού του δήμου Λέσβου που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία χθες από το δημοτικό συμβούλιο. Το στρατηγικό σχέδιο , η πρώτη φάση του οποίου παρουσιάστηκε επιγραμματικά χθες στο σώμα, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου όπου ο κάθε δημότης ή φορέας θα απαντά σε ένα ερωτηματολόγια βοηθώντας στη διαμόρφωσή του. Σε ορίζοντα ενός έτους θα έχει ολοκληρωθεί και θα αποτελεί τον οδηγό του δήμου Λέσβου για κάθε δράση για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Αντιδράσεις ωστόσο από την αντιπολίτευση όπου οι δημοτικοί σύμβουλοι μίλησαν για ένα αόριστο κείμενο που δεν δίνει λύσεις στα ουσιαστικά προβλήματα του νησιού

«Το κείμενο των 300 σελίδων που ψηφίστηκε χθες, είναι γεμάτο από ασάφειες, προβλήματα, λάθη και γενικά αποκαλύπτει την αδυναμία της δημοτικής αρχής να σχεδιάσει το μέλλον του τόπου μας. Μια περιγραφική δουλειά, χωρίς εξήγηση και χωρίς αναζήτηση λύσεων» σχολίασε για το στρατηγικό σχέδιο του δήμου ο επικεφαλής του συνδυασμού ο άλλος δρόμος Στράτος Γεωργούλας.

Μοιράσου το άρθρο: