Ενημέρωση του Δήμου Σάμου για την προστασία της εγκατάστασης διάθεσης απορριμάτων
10 Σεπτεμβρίου 2018
ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου: “Για τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών και την … κανονικότητα που “άργησε μια μέρα”.
10 Σεπτεμβρίου 2018

Στη Λέσβο φοιτητές από Νότια Καλιφόρνια

Μοιράσου το άρθρο:

Φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Πολιτικοί Μηχανικοί κυρίως αλλά και από άλλα πεδία, που επισκέπτονται την Λέσβο, υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

Ο Δήμαρχος, αφού τους καλωσόρισε ευχήθηκε καλή διαμονή και τους έδωσε μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες Ο κ. Γαληνός τους ενημέρωσε για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν το νησί μας και τις ενέργειες του Δήμου Λέσβου, ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δράσεις που θα αναπτύξουν και η επίσκεψη τους να είναι γόνιμη και εποικοδομητική. Επίσης, τους κάλεσε να ξαναεπισκεφθούν το νησί μας και γενικότερα να γίνουν πρεσβευτές του τόπου μας.

Οι Αμερικανοί φοιτητές και καθηγητές, ευχαρίστησαν τον κ. Γαληνό για τη φιλοξενία και την αναλυτική ενημέρωση, που όπως είπαν, τους βοήθησε να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο, τονίζοντας ότι ήρθαν στον τόπο μας για να αναπτύξουν ιδέες που θα βοηθήσουν και θα προβάλουν την Λέσβο. Τέλος, ο Δήμαρχος τους προσέφερε ως δώρο εκδόσεις που αφορούν στην ιστορία, τον πολιτισμό και τις φυσικές ομορφιές της Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο: