Β. Κικίλιας : “Λανθασμένη και εγκληματικη η πολιτική των ανοικτών συνόρων του Σύριζα”
2 Φεβρουαρίου 2016
Γενική Απεργία – Στα κεντρικά λύκεια η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στη Μυτιλήνη
2 Φεβρουαρίου 2016

Στο ΙΚΑ προσυγκέντρωση αγροτών – Στην πλατεία Σαπφούς το εργατικό

Μοιράσου το άρθρο:

Στο ΊΚΑ δίνουν ραντεβού οι αγρότες της Λέσβου στις 11΅00 το πρωί της Πέμπτης συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους κατά του ασφαλιστικού σχεδίου της κυβέρνησης. Η Ομοσπονδία ΑΓΡΟΤΙΚΏΝ Συλλόγων Λέσβου καλεί τον αγροτικό κόσμο του νησιού να αγωνιστεί για την επιβίωσή του και να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις. Οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν πορεία στην προκυμαία Μυτιλήης και θα καταλήξουν στην πλατεία Σαπφούς στην συγκέντρωση του εργατικού κέντρου Λέσβου.

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφού διέλυσαν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, έκαναν καθεστώς για το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων τις εργασιακές σχέσεις λάστιχο, τη δουλειά χωρίς δικαιώματα για 400 και 500 ευρώ, ισοπέδωσαν δικαιώματα στην Υγεία και την Πρόνοια, εκτίναξαν την μαύρη – ανασφάλιστη εργασία έρχονται να δώσουν το τελικό χτύπημα διαλύοντας ότι έχει απομείνει από την κοινωνική Ασφάλιση» τονίζει το εργατικό κέντρο και καλεί στην κινητοποίηση στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Σαπφούς.

Αυτοαπασχολούμενοι

Μαζική θα είναι η συμμετοχή και των αυτοαπασχολούμενων στην απεργία της Πέμπτης όπως αποφασίστηκε σε γενική συνέλευση των φορέων που τους εκπροσωπούν. Κλειστά τα καταστήματα σε όλο το νησί στις 4 του Φλεβάρη και συγκέντρωση των ελεύθερων επαγγελματιών στις 11:00 το πρωί στο επιμελητήριο.

Μοιράσου το άρθρο: