Παραίτηση Στράτου Γεωργούλα από το ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου
3 Σεπτεμβρίου 2015
Σπύρος Γαληνός: Δε θα στηθούν κάλπες αν δε δοθεί λύση
5 Σεπτεμβρίου 2015

Συγκινητικό σκίτσο – Ο μικρός Αϊλάν στην αγκαλιά του παπά – Στρατή

Μοιράσου το άρθρο:

Συγκίνηση προκαλεί το σκίτσο που απεικονίζει τον Παπά Στρατή, να έχει αγκαλιά τον 3χρονο νεκρό αγοράκι Αϊλάν Κουντλίν από την Συρία, του οποίου το άψυχο σώμα ξεβράστηκε σε ακτή της Τουρκίας, με τις φωτογραφίες να συγκλονίζουν τη διεθνή κοινή γνώμη.
Ο σκιτσογράφος Γιάννης Αντωνόπουλος , έβαλε στην αγκαλιά του παπά – Στρατή τον μικρό Αιλάν και πίσω του δυστυχώς χιλιάδες άλλα μικρά προφυγόπουλα που έγιναν άγγελοι και χάθηκαν τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Η αγκαλιά του παπά Στρατή δεν θα μείνει δυστυχώς άδεια αλλά και οι αθώες ψυχές θα έχουν κάποιον που μόνο αυτός ξέρει πως να τις γαληνεύει.

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε σήμερα τον παπά Στρατή στο τελευταίο του ταξίδι. Δεκάδες κόσμου παραβρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο ναό του Αγίου Γεωργίου στο Κεράμι, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του ιερέα των προσφύγων και των φτωχών. Συγκλονιστική πραγματικά η στιγμή, όταν ο γιός του, Μιχάλης Δήμου αντί επικήδειου διάβασε κείμενο που είχε γράψει ο παπά Στρατής τρεις εβδομάδες πριν πεθάνει με το οποίο ζητούσε ειρήνη και αγάπη για όλο τον κόσμο.

Μοιράσου το άρθρο: