Εν λειτουργία νηπιαγωγείο για προσφυγόπουλα στον Καρά Τεπέ
8 Μαρτίου 2018
Αλ. Τσίπρας: Είναι αδιαπραγμάτευτα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο
8 Μαρτίου 2018

Συνάντηση με Σύλλογο Καρκινοπαθών Λέσβου της διοίκησης του νοσοκομείου

Μοιράσου το άρθρο:

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 8 Μάρτη συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λέσβου και της αντιπροέδρου του ΔΣ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Μαρίας Ζερβού.
Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου αφού εξέθεσαν τα προβλήματα που απασχολούν τους ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπείες και έλαβαν την υπόσχεση από την αντιπρόεδρο ότι θα τα προωθήσει στο ΔΣ του Νοσοκομείου και στο Υπουργείο Υγείας ανάλογα με τις αρμοδιότητες του καθενός.
Το πιο σοβαρό πρόβλημα είναι η έλλειψη ειδικευμένου ιατρικού προσωπικού με αποτέλεσμα οι δυο ιατροί που περιθάλπουν τους ογκολογικούς ασθενείς να εργάζονται εξαντλητικά για παρά πολλές ώρες τη μέρα.
Επίσης αντάλλαξαν προτάσεις για να γίνουν κάποιες μικρές παρεμβάσεις, όπως μια δανειστική βιβλιοθήκη, ώστε να μπορούν οι ασθενείς να περνούν  πιο ευχάριστα τις ώρες που υποβάλλονται στις θεραπείες.
Ακόμα με ποιο τρόπο οι ασθενείς θα μπορέσουν να εκμεταλευτούν τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας.
Τέλος ξεναγήθηκαν από τη κα Ζερβου στους νέους χώρους που θα διατεθούν στην υπό παράδοση πτέρυγα στην Ογκολογική Μονάδα.

Μοιράσου το άρθρο: