Έργα ευπρεπισμού σε δρόμο στα Πάμφιλα και σε πάρκα στη Χρυσομαλλούσα
11 Αυγούστου 2017
Ψάχνουν ναυαγοσώστες στη Χίο
11 Αυγούστου 2017

Τραγωδία στον Πολιχνίτο-Δύο άνδρες νεκροί από φωτιά σε σπίτι

Μοιράσου το άρθρο:

Τραγικό θάνατο βγήκαν δύο αδέλφια μέσα στο σπίτι τους που τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα στις εργατικές κατοικίες Πολιχνίτου στη Λέσβο.

Οι δύο άνδρες ηλικίας 56 και 54 ετών, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας καθώς και κινητικά προβλήματα, εγκλωβίστηκαν στο φλεγόμενο σπίτι και δεν κατάφεραν να διασωθούν. Η 73χρονη μητέρα των δύο άτυχων ανδρών κατάφερε να βγει από το σπίτι και νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Η φωτιά ενδέχεται να εκδηλώθηκε, σύμφωνα με την μαρτυρία της ηλικιωμένης μητέρας στην πυροσβεστική, από αναμμένο καντήλι ή από εστία κουζίνας, γύρω στις 2.30 το πρωί. Όταν ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική, σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λέσβου, Νίκο Μπαμπάκο, η φωτιά είχε καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού ενώ είχε καταρρεύσει και η στέγη. Στη φλεγόμενη διώροφη οικία έσπευσαν άμεσα, από το σημείο που εδρεύει πυροσβεστικό όχημα στο Λισβόρι, δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά, ωστόσο, ανέσυραν νεκρούς τους δύο άνδρες.

Προανάκριση για την πυρκαγιά, διενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής .

Μοιράσου το άρθρο: