Προσοχή πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς
10 Αυγούστου 2018
Οδηγίες για την ασφαλή κίνηση οδηγών και πεζών προσκυνητών εν όψει της Παναγιάς
12 Αυγούστου 2018

“Φαύστα” και αιμοδοσία σήμερα στη Γέρα

Μοιράσου το άρθρο:

Μια εξαιρετική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο Μουσείο Βρανά στον Παπάδο της Γέρας όπου ο Παγγεραγωτικός σύλλογος παρουσίασε την “Φαύστα” του Μποστ. Οι παραστάσεις συνεχίζονται σήμερα και αύριο στιος 9;00 το βράδυ.

Οι δραστηριότητες του παγγεραγωτικού συλλόγου συνεχίζονται με αιμοδοσία την Κυριακή στο Δημοτικό Σχολείο Περάματος από τις 9:00 το πρωί  μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

Για την παράσταση :

Πρόκειται για την παράσταση «Φαύστα» του Μποστ, που παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο, στην Αίθουσα Πολιτισμού «Οδυσσέας Ελύτης» και τον Απρίλιο στον Μεσότοπο και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.
Έτσι, ο «Παγγεραγωτικός», μετά και από απαίτηση πολλών φίλων του θεάτρου, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία, με την εαρινή της εκδοχή, σε όσους δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν, αλλά και στους επισκέπτες του καλοκαιριού, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Μουσείου, να δοθούν τρεις παραστάσεις, στις 11, 12 και 13 Αυγούστου, στις 21:00 μ.μ., για να απολαύσουμε τον καυστικό και ανατρεπτικό λόγο του Μένη Μποσταντζόγλου, σε μία κωμωδία τραγική, που θα προσφέρει και πάλι το αβίαστο, αλλά καθόλου αθώο γέλιο, σε όλους!

Μοιράσου το άρθρο: