24ωρη απεργία δημοσιογράφων την Πέμπτη-Συμμετέχει η ΕΣΗΕΠΗΝ
26 Ιανουαρίου 2016
Ενημέρωση Βουλευτή Σάμου για τις δράσεις του Υπουργείου υγείας στα νησιά του Αιγαίου
26 Ιανουαρίου 2016

Χιονίζει και πάλι στη Λέσβο – Προβλήματα στους δρόμους- Κλειστά τα απογευματινά σχολεία σήμερα

Μοιράσου το άρθρο:

20:00

Ομαλοποιήθηκαν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Λέσβου, μετά από την ισχυρή χιονόπτωση το μεσημέρι. Μηχανήματα του δήμου και της περιφέρειας καθάρισαν τους δρόμους και μικροπροβλήματα σημειώνονται στο δρόμο για το Βαφειός. Οι οδηγοί τις πρωινές ώρες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για την πιθανότητα δημιουργίας παγετού στο οδόστρωμα, τα σχολεία αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά.

 

13:43  update

Και ενώ ακόμα δεν έχουν λυώσει τα χιόνια στα ορεινά από τις χιονοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, χιονίζει και πάλι αυτή την ώρα σε όλο σχεδόν το νησί με την χιονόπτωση να είναι έντονη και στην πόλη της Μυτιλήγνης. Προβλήματα δημιουργήθηκαν ήδη στο οδικό δίκτυο  σε Σκαλοχώρι – Φίλια, Στύψη  – Λαφιώνα, Κάπη – Κλειού και στο δρόμο προς Αγιάσσο. Μηχανήματα του δήμου και τρης περιφέρειας είναι ήδη στο δρόμο για να ανοίξουν τα επικίνδυνα σημεία ενώ μεγάλη προσοχή και περιορισμό των μετακινήσεων συστίνεται στους οδηγούς αφού η χιονόπτωση είναι έντονη. Λόγω της χαμηλής νέφωσης και της χιονόπτωσης ματαιώθηκε και η μεσημεριανή πτήση στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.

Η απόφαση για τα σχολεία σήμερα 26 Ιανουαρίου

Με απόφαση του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεων, παγετού, πτώσης θερμοκρασίας) που πλήττουν το νησί της Λέσβου, και ιδιαίτερα την πρωτεύουσα του νησιού την Μυτιλήνη, σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, τα Εσπερινά Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Εσπερινό Γυμνάσιο Μυτιλήνης με Λ.Τ. (Λυκειακές Τάξεις), καθώς και το Εσπερινό ΕΠΑΛ Μυτιλήνης), που βρίσκονται στην πόλη της Μυτιλήνης θα παραμείνουν κλειστά και δεν θα λειτουργήσουν.

Μοιράσου το άρθρο: