Ένα κιλό χασίς μέσα σε ποδήλατο εντόπισε ο «ΚΥΜ»
13 Δεκεμβρίου 2019
Ανάρπαστες οι προσκλήσεις για τη συναυλία της ΕΡΤ στη Μυτιλήνη- εξαντλήθηκαν μέσα σε μία ώρα
13 Δεκεμβρίου 2019

193 μονάδες ζωής -Ανταποκρίθηκαν οι εθελοντές

Μοιράσου το άρθρο:

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και την αλλαγή χώρου,της 4ης για τη φετινή χρονιά , αιμοδοσίας του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Μυτιλήνης, που πραγματοποιηθηκε 9-10-11 Δεκεμβρίου στο Τελωνείο,  προσήλθαν 249 Αιμοδότες από τους οποίους αιμοδότησαν οι 193. Οι 40 από αυτούς ήταν νέοι εθελοντές.

Κατά τη διάρκεια της 3ήμερης αιμοδοσίας συγγεντρώθηκαν και 20 νέα δείγματα στοματικού επιχρίσματος (σάλιο), για Δωρεά Μυελού των Οστών.

Καθοριστική συμβολή στην επιτυχία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας είχαν η Διεύθυνση και τα στελέχη του Τελωνείου Μυτιλήνης, καθώς και του Λιμενικού Σώματος, τους οποίους ο συλλογος ευχαριστεί θερμά.

Στήριξαν την Αιμοδοσία με την συμμετοχή τους η Διεύθυνση και οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας καθώς και ο «ΟΡΕΙΑΣ».

Όπως σημειώνει ο σύλλογος “Λόγω της έλλειψης αίματος που παρουσιάστηκε τους τελευταίους μήνες, ζητήθηκε να εκδώσει η διοίκηση του Νοσοκομείου ειδική Έκκληση Προσέλευσης στην αιμοδοσία,  αναγκαία ενέργεια που δυστυχώς δεν έγινε. Για δεύτερη φορά αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την τοποθεσία της Αιμοδοσίας μας, (γεγονός που ταλαιπώρησε τους Εθελοντές μας και επέδρασε αρνητικά στην προσέλευση), επειδή στην πολύ κατάλληλη ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου γίνονται εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης. Τα τελευταία χρόνια σε στενή συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου που φιλοξενούσε τις αιμοδοσίες μας, οι εθελοντές μας προσέρχονταν στην προσβάσιμη αίθουσα του Επιμελητηρίου στο κέντρο της πόλης”.

Μοιράσου το άρθρο: