Θανατηφόρο τροχαίο στη Μυτιλήνη, νεκρό 5χρονο προσφυγόπουλο
23 Φεβρουαρίου 2018
Εκμίσθωση εγκαταστάσεων για το καλό του ΝΟΧ, προτείνει το Λιμενικό Ταμείο
23 Φεβρουαρίου 2018

50 χρόνια φυλάκιση στον πατέρα που βίαζε το παιδί του στη Λέσβο

Μοιράσου το άρθρο:

Στις δικαστικές αίθουσες ξαναζωντάνεψε σήμερα ο εφιάλτης της σεξουαλικής κακοποίησης που περνούσε ένα 13χρονο κορίτσι στα χέρια του πατέρα του επί δύο χρόνια σε χωριό της Λέσβου.  Η υπόθεση είχε έρθει στο φως τον περασμένο  Μάιο και σήμερα δικάστηκε στο μικτό  κακουργιοδικείο στη Χίο.

Το δικαστήριο του επέβαλε 50 χρόνια φυλάκιση, με εκτιτέα τα 25.  Κατηγορίες όμως αντιμετώπισε και η μητέρα του παιδιού γιατί σύμφωνα με τη δικογραφία γνώριζε για την κακοποίηση που υφίστατο το παιδί της και δε μίλησε.  Της επεβλήθη ποινή φυλάκισης έξι ετών, η οποία έχει ανασταλτικό χαρακτήρα ενώ άσκησε έφεση. Το ζευγάρι έχει άλλα τέσσερα παιδιά

Όπως είχε αποκαλυφθεί τότε, το παιδί βίωνε αυτή τη φρικτή κατάσταση για δυο χρόνια και ο δάσκαλός του στο σχολείο ήταν εκείνος που αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβαινε και βοήθησε το παιδί να μιλήσει για όσα του συνέβαιναν.

Η μητέρα της 13χρονης κατήγγειλε στις αρχές πως ο 38χρονος πατέρας του κοριτσιού βίαζε την κόρη του και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση και ο εισαγγελέας είχε βγάλει ένταλμα σύλληψης.

Ο 38χρονος από την Αλβανία και πριν από μερικά χρόνια, είχε βρεθεί κατηγορούμενος για υπόθεση κακοποίησης, αλλά είχε αθωωθεί.

Μοιράσου το άρθρο: