Ο Γ. Μπουρνούς σε παραλία Θερμής, Μιστεγνά και Νέες Κυδωνίες
26 Ιουνίου 2020
Λέσβος: Τρεις θετικοί στον κορονοϊό στην καραντίνα στα Μεγάλα Θέρμα
27 Ιουνίου 2020

Άλλη μια δωρεά Παρασκευαΐδη- Το “ευχαριστώ” του 14ου Νηπιαγωγείου

Μοιράσου το άρθρο:

Το κόστος για την αντικατάσταση των παλιών και φθαρμένων κουφωμάτων του κτηρίου που στεγάζει το 14ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης, ανέλαβε να καλύψει ο συγγραφέας , ιστορικός και πρώην εκπαιδευτικός, Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, ο οποίος έχει προσφέρει συμβάλλει πολλές φορές στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει  η σχολική κοινότητα της Λέσβου, όπως το κτήριο για την  ανέγερση σχολείου στην περιοχή της Ακαδημίας, που ωστόσο δεν έχει ακόμα αξιοποιηθεί.

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του 14ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον κ. Παναγιώτη Παρασκευαΐδη για την ανάληψη  εξ’ ολοκλήρου των εξόδων αντικατάστασης των κουφωμάτων του σχολικού κτηρίου. Μετά από ενημέρωση που είχε από μητέρα του σχολείου, δέχτηκε αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη να καλύψει τη δαπάνη.

Όπως τονίζει η εκπαιδευτική κοινότητα του 14ου νηπιαγωγείου “Με την προσφορά του κ. Παρασκευαΐδη ένα χρόνιο πρόβλημα του σχολείου λύνεται, αφού τα κουφώματά του εδώ και χρόνια παρουσιάζουν πολλές φθορές, μπάζουν νερά με αποτέλεσμα να φθείρονται τα ξύλινα πατώματα, και να δημιουργούνται πολλά προβλήματα στο σχολείο. Είναι ευτύχημα για όλους εμάς, μαθητές και εκπαιδευτικούς που καθημερινά μένουμε πολλές ώρες μέσα στο σχολείο, να το βλέπουμε να ομορφαίνει αλλά και να γίνεται ασφαλέστερο, χωρίς κρύο, χωρίς τα νερά της βροχής. Είναι ευτύχημα να έχουμε συμπολίτες που ακόμα και σε δύσκολες συγκυρίες, προσωπικές και κοινωνικές, σκέφτονται στο ‘εμείς’ και όχι στο ‘εγώ’. Είναι ευτύχημα που σαν δάσκαλοι έχουμε τέτοιους ανθρώπους, παραδείγματα, να αναφέρουμε στους μαθητές μας.   Το ‘ευχαριστώ’ είναι λίγο αλλά είναι μέσα από την καρδιά μας και με την ευχή να κάνετε χαρούμενους πολλούς πολλούς ανθρώπους ακόμα”.

Μοιράσου το άρθρο: