Διοργανώνει εκδήλωση για την ΑΓΡΟΤΑΥΤΟΤΗΤΑ των τοπικών προϊόντων
18 Απριλίου 2019
8 εκ. € στο Βόρειο Αιγαίο για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και των ερευνητικών υποδομών
19 Απριλίου 2019

Απειλές από ακροδεξιούς καταγγέλλει ότι δέχεται η Ανταρσία στο Αιγαίο

Μοιράσου το άρθρο:

Στο στόχαστρο ακροδεξιών κύκλων βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ανταρσία στο Αιγαίο και οι αγωνιστές που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της. Συγκεκριμένα ακροδεξιοί που έχουν πρωτα-γωνιστήσει στο παρελθόν σε επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων του νησιού επιτίθενται διαδι-κτυακά απειλώντας και καλώντας σε αποκλεισμό μας από ενημερωτικά σάιτ.

Στο κλίμα αυτό που δημιουργούν οι συγκεκριμένοι κύκλοι φαίνεται να εντάσσεται και απαγό-ρευση εισόδου σε καφέ της πόλης της Μυτιλήνης, το περασμένο Σάββατο σε κλιμάκιο της Α-νταρσία στο Αιγαίο που πραγματοποιούσε εξόρμηση. Να σημειώσουμε εδώ ότι η απαγόρευση αυτή δεν καταδικάστηκε από όλες τις παρατάξεις που συμμετέχουν στην περιφερειακές και δημοτικές εκλογές δείχνοντας ξεκάθαρα ποιοι λοξοκοιτάζουν και χαϊδεύουν αντιδημοκρατικές και ακροδεξιές λογικές.

Ως Ανταρσία στο Αιγαίο ένα μήνυμα έχουμε προς όλους αυτούς που ενοχλούνται από την πα-ρουσία μας σε αυτή τη προεκλογική περίοδο. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε παρόντες και παρούσες σε κάθε μάχη. Στους δρόμους και στις πλατείες, μέσα κι έξω από το περιφερειακό συμβούλιο….

Μοιράσου το άρθρο: