Με μεγάλη συμμετοχή η συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Μυτιλήνη
10 Ιουνίου 2019
Παραίτηση Β.Τεντόμα από τη θέση του Συντονιστή ενεργειών για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού
10 Ιουνίου 2019

Αύξηση των ποσοστών του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο:

Με ανακοίνωσή της η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου χαιρετίζει τα αποτελέσματα των εκλογών, σχολιάζοντας την ανοδική η πορεία της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπ/κων (ΠΑΜΕ ) στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λέσβου για ΔΣ και αντιπροσώπους στην 88η ΓΣ ΔΟΕ, ( αύξηση 43,75%) με αύξηση και του ποσοστού της κατά 8.6% ( από 21,2% σε 29,8%)

“Χαιρετίζουμε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους που απεγκλωβίστηκαν από την εκδοχή και την αντίληψη του «εφικτού» και στήριξαν – τίμησαν και ενίσχυσαν αποφασιστικά και με την ψήφο τους την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών.

Απλώνουμε το χέρι σε όλους όσοι ταλαντεύτηκαν και δεν μπόρεσαν να κάνουν το αποφασιστικό βήμα στις εκλογές της 6-6-19.

Έχουμε γραμμή σύγκρουσης με τα μεγάλα συμφέροντα και ταυτόχρονα διεκδικούμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Είμαστε εδώ, να δώσουμε τη θέση που αρμόζει στο Σύλλογο, το σωματείο στη συνείδηση του ανυποχώρητου και μαχόμενου δασκάλου, του εκπαιδευτικού που επιμένει με το κεφάλι ψηλά!!

Συνεχίζουμε να απευθυνόμαστε και σε αυτούς που σήμερα μπορεί να μην είναι έτοιμοι…, αναγνωρίζουν όμως την ανάγκη ύπαρξης ενός ανυπότακτου συνδικαλιστικού κινήματος, προσηλωμένου στην υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και στο συνεπή αγώνα που σαν στόχο έχει την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών εργαζομένων και μαθητών, στη μόρφωση, στην εργασία και στη ζωή.

Η επόμενη μέρα θα φέρει νέα επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων αφού είναι σε ισχύ όλες οι μνημονιακές δεσμεύσεις που έχουν προσυπογράψει ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Είμαστε η μόνη δύναμη η οποία μπορεί να γίνει πόλος αντίστασης των εργαζομένων, πραγματικό αντίπαλο δέος σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική, η μόνη δύναμη που μπορεί να διεκδικήσει, να αντισταθεί, να ασκήσει πίεση και λαϊκή αντιπολίτευση.

Ανοδική η πορεία της Αγων.Συσπείρωσης Εκπ/κων (ΠΑΜΕ ) στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λέσβου για ΔΣ και αντιπροσώπους στην 88η ΓΣ ΔΟΕ, ( αύξηση 43,75%) με αύξηση και του ποσοστού της κατά 8.6% ( από 21,2% σε 29,8%)

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες:

Συνεχίζουμε μαχητικά!

Ως Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που στήριξαν ως τώρα το ψηφοδέλτιό μας, δηλώνουμε ότι η ψήφος αυτή είναι για μας τιμή αλλά και ευθύνη και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε με την πρωτοπόρα θέση, στάση και δράση μας στους αγώνες του Κλάδου μας και του εργατικού λαϊκού κινήματος, αλλά και να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε σχολείο και συνάδελφο που θα μας χρειαστεί!

Καταψηφίζουμε σε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί, τα κόμματα του κεφαλαίου!

Μπροστά οι δικές μας ανάγκες”

 

Μοιράσου το άρθρο: