Έργα αναβάθμισης του 1ου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Μυτιλήνης
13 Δεκεμβρίου 2018
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του νεαρου μετανάστη στη Μόρια
13 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Μουσείο Τεριάντ

Μοιράσου το άρθρο:

Συνεχίζοντας τη συνεργασία με το Μουσείο Tériade, το Εργαστήριο Μουσειολογίας, του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο, «Μην είναι οι παρασάνταλοι οι μαύροι καλικάντζαροι;».

Το περιεχόμενό του προγράμματος, σχετίζεται με τα εκθέματα της μόνιμης έκθεσης του μουσείου Τεριάντ, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της Λέσβου. Μέσα από πρωτότυπες δραστηριότητες, εξασκούν τη δημιουργικότητα τους και ενθαρρύνουν τη συμμετοχή και τη συνεργασία μέσα στην ομάδα. Στόχος είναι η εξοικείωση των παιδιών με τη μοντέρνα τέχνη, ενεργοποιώντας την ευαισθησία, τη φαντασία και το χιούμορ τους μέσω ενός προγράμματος που βασίζεται σε μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη ιστορία.

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου. Εξελίσσεται μέσα από τρεις δραστηριότητες, οι οποίες βασίζονται σε έργα που φιλοξενεί το μουσείο, ζωντανεύοντας πίνακες και ιστορίες.

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου, 11:00 με 12:30 π.μ. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6948883993.

Μοιράσου το άρθρο: