Πλουσιο πολιτιστικό καλοκαίρι -Δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη τη Λέσβο
24 Ιουνίου 2020
Σχολή Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας στη Λέσβο θα λειτουργήσει ο ΟΑΕΔ
24 Ιουνίου 2020

Δεσμεύσεις ότι θα κλείσει το ΚΥΤ ζητά ο σύλλογος κατοίκων

Μοιράσου το άρθρο:

Δεσμεύσεις από τους εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης αλλά και από τους επικεφαλής των πολιτικών παρατάξεων ότι θα κλείσει το ΚΥΤ της Μόριας ζητά ό σύλλογος κατοίκων Μόριας, Παναγιούδας και όμορων Κοινοτήτων. Αφορμή , οι τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών από τον τοπικό βουλευτή της ΝΔ ότι «αποτελεί κεντρική επιλογή να γίνει κλειστή δομή η Μόρια», αν και στην επιστολή του αυτή ο σύλλογος δεν αναφέρεται ονομαστικά στον κύριο Αθανασίου και στη δήλωσή του που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Όπως σημειώνει ο σύλλογος κατοίκων «περιμένουμε την υλοποίηση της προεκλογικής και μετεκλογικής δέσμευσης του Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη για άμεση αποσυμφόρηση και κλείσιμο του ΚΥΤ εντός του τρέχοντος έτους και μετεγκατάσταση της  κλειστής δομής σε χώρο μακριά από τον αστικό ιστό και από κατοικημένους οικισμούς, που ήταν  πάγιο και αδιαπραγμάτευτο αίτημα του Συλλόγου μας. Οτιδήποτε άλλο μας βρίσκει αντίθετους και έτοιμους να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ για το μέλλον των χωριών μας.  ΚΑΛΟΥΜΕ όμως τους εκλεγμένους Περιφερειακούς και Δημοτικούς συμβούλους και τους επικεφαλής των πολιτικών παρατάξεων να τοποθετηθούν:

Συμφωνούν με  το κλείσιμο του ΚΥΤ Μόριας και την άμεση μετεγκατάστασή του εκτός αστικού ιστού και κατοικημένων οικισμών, όταν υλοποιηθεί η αποσυμφόρηση και ο αριθμός των μεταναστών που φιλοξενούνται σε αυτό το επιτρέψει. Η συνέχιση της κατάστασης στη Μόρια είναι απαράδεκτη, επικίνδυνη και αποτελεί τη χειρότερη δυνατή λύση, την οποία σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ».

Μοιράσου το άρθρο: