Ξεκίνησε η περιφρούρηση της Καράβας
24 Φεβρουαρίου 2020
Οι “ERROR 404” νικήτρια ομάδα στο 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Μολύβου
24 Φεβρουαρίου 2020

Δήλωση Γ. Μπουρνού :Η κυβέρνηση επέλεξε την αυταρχική εκτροπή στη Λέσβο – Θα μας βρει μπροστά της

Μοιράσου το άρθρο:

Ο αυταρχικός κατήφορος της ΝΔ δεν έχει τέλος. Μετά την κατάπτυστη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και την επίταξη εδαφών στη Λέσβο, η κυβέρνηση επιλέγει να στείλει διμοιρίες ΜΑΤ στο νησί μας, σε μια προσπάθεια κατατρομοκράτησης του τοπικού πληθυσμού και κατάπνιξης των πάνδημων αντιδράσεων.
Οι υπεύθυνοι για την αυταρχική αυτή εκτροπή έχουν ονοματεπώνυμα: Είναι ο Πρωθυπουργός, κ. Μητσοτάκης, οι Υπουργοί Μετανάστευσης και “Προστασίας” του Πολίτη, κ.κ. Μηταράκης και Χρυσοχοϊδης, καθώς και ο κρυπτόμενος τοπικός κυβερνητικός Βουλευτής, κ. Αθανάσιου, που στο δίλημμα “Λέσβος ή ΝΔ” προτίμησε να υπηρετήσει το Κόμμα του παρά τους πολίτες του νησιού μας, που τον εξέλεξαν στη Βουλή.
Απατώνται οικτρά οι κυβερνώντες, αν νομίζουν ότι με τις φοβέρες και την καταστολή θα μας κάμψουν. Ο αυταρχισμός τους μας πεισμώνει και μας συσπειρώνει ακόμη περισσότερο.
Τις επόμενες μέρες θα μας βρουν μπροστά τους. Θεσμικά, αλλά και με τη φυσική μας παρουσία στον αγώνα για τη μαζική αποσυμφόρηση της Λέσβου προς την ενδοχώρα και την ακύρωση στην πράξη των σχεδίων τους.
Θα προσκρούσουν κυριολεκτικά στα σώματά μας, αν επιμείνουν στην κατασκευή της “ημίκλειστης” φυλακής τους στο νησί μας.
Ο αγώνας μας για δίκαιη επίλυση του προσφυγικού γίνεται τώρα αγώνας υπεράσπισης της ίδιας της δημοκρατίας.

Μοιράσου το άρθρο: