Ο Κ. Βελόπουλος ζητά να σταματήσουν τα έργα αναστήλωσης στο Βαλιδέ Τζαμί
27 Ιουλίου 2020
ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει εμπρησμό και ζητά παρέμβαση αστυνομίας και εισαγγελέα για το ξενοδοχείο στο Μόλυβο
27 Ιουλίου 2020

Δωρεά 30 κλιματιστικών στην Ζαχάρειο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Μοιράσου το άρθρο:

Μια μεγάλη προσφορά στην Ζαχάρειο Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Η Αγία Παρασκευή” από την κα Αγλαΐα Ξυλά, η προσέφερε και συνέδραμε στην τοποθέτηση τριάντα κλιματιστικών στα δωμάτια και τις αίθουσες του Γηροκομείου.

Με απόφαση του Δ.Σ., εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του Ιδρύματος προς την κα Αγλαΐα Ξυλά, για την προσφορά μεγάλη της προσφορά, η οποία έλυσε ένα μεγάλο πρόβλημα λειτουργίας του Ιδρύματος, λόγω  της ανεπανόρθωτης βλάβης που προέκυψε στην μονάδα κλιματισμού του Ιδρύματος.”

Η αντικατάσταση της μονάδας αυτής ήταν οικονομικά δυσβάσταχτη και θα απαιτούσε μεγάλο χρόνο για την υλοποίησή της, λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Στέφανος Αποστόλου σε δήλωσή του τονίζει: “Έτσι σήμερα   27 Ιουλίου 2020, ημερομηνία που όλα τα κλιματιστικά  του Ιδρύματος είναι σε πλήρη λειτουργία, εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στην κα Αγλαΐα Ξυλά για την γενναιόδωρη προσφορά της.  Ευχαριστούμε  επίσης δημόσια τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Μουτζούρη Κώστα για το ενδιαφέρον που επέδειξε όταν έλαβε γνώση του προβλήματος, αλλά και τον κ. Λεοντή Γεώργιο, μηχανολόγο, για τις  οδηγίες που μας έδωσε αφιλοκερδώς για την επίλυση του προβλήματος.”

Μοιράσου το άρθρο: