Συνάντηση Χ. Αθανασίου με τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ-Δήμητρα
20 Ιουνίου 2020
Συνάντηση Χ. Καλογήρου με Ν. Ζούρο για την γεωλογική κληρονομιά των νησιών
20 Ιουνίου 2020

Δωρεά καρδιογράφου στο “Ζαχάρειο” Γηροκομείου Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο:

Μετά από σχετικό αίτημά μας στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο» κ. Γεώργιο Καμπούρη, παραδόθηκε στις 18 Ιουνίου 2020, στη «Ζαχάρειο» Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγίας Παρασκευής ένας τροχήλατος καρδιογράφος, ο οποίος θα καλύψει τις ανάγκες των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας που διαμένουν σ’ αυτό.

Κατά την παραλαβή του παραπάνω ιατρικού μηχανήματος, ο κ. Γεώργιος Καμπούρης, δήλωσε σχετικά:«Χαιρόμαστε που έχουμε την δυνατότητα να βοηθήσουμε την «Ζαχάρειο» Μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων. Το Νοσοκομείο βρίσκεται πάντα κοντά στις ανάγκες υγείας των κατοίκων του νησιού μας και στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση με ιδιαίτερη ευαισθησία στις ευάλωτες ομάδες και τους ηλικιωμένους».

Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ζαχάρειου» Στέφανος Αποστόλου, ευχαρίστησε θερμά την Διοίκηση του Βοστάνειου Νοσοκομείου και προσωπικά τον Διοικητή κ. Καμπούρη για την άμεση ανταπόκριση τους και την ιδιαίτερη και έμπρακτη ευαισθησία που δείχνουν σε θέματα πρωτοβάθμιας φροντίδας ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Μοιράσου το άρθρο: