Προτάσεις υλοποίησης δράσεων από αθλητικούς συλλόγους ζητά η Περιφέρεια Β. Αιγαίου
7 Ιανουαρίου 2021
45,6 εκ. ευρώ για 798 Σχέδια Βελτίωσης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
7 Ιανουαρίου 2021

Δωρεά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στο νοσοκομείο Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο:

Υγειονομικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό  δώρισε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Ο Πρόεδρος Γεώργιος Καμπούρης και τα μέλη του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ιδιαίτερα στην Επικεφαλή του Οργανισμού στην Ελλάδα, Dr. Marianna Trias , η οποία μετά από σχετικό αίτημα του Διοικητή κατά την επίσκεψή της στο Νοσοκομείο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, τήρησε τη δέσμευσή της να υποστηρίξει με υγειονομικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό το Νοσηλευτικό  Ίδρυμα.

Συγκεκριμένα, δώρισαν 179 ατομικά κουτιά με απαραίτητα είδη ΜΑΠ, 100 διαγνωστικά σετ, 3500 χειρουργικά σκουφιά, 1 φορητό αναπνευστήρα, 3500 σύριγγες με κάνουλα, 17 ατομικά πλήρη πακέτα ιατρικού εξοπλισμού και 50 γραμμές παροχής οξυγόνου.

“Στην προσπάθεια μας για την ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού μας και για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, τέτοιες ενέργειες συνεισφοράς, αλληλεγγύης και ανθρωπισμού είναι αξιέπαινες και συμβάλουν ουσιαστικά στο έργο μας, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των φορέων, αποτελεί μία συνιστώσα για την ανάπτυξη και βελτίωση των πάσης φύσεως παρεχόμενων υπηρεσιών, προς τους κατοίκους του νησιού μας” τονίζει σε δήλωσή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γιώργος Καμπούρης.

Μοιράσου το άρθρο: