Ανοίγουν τη Δευτέρα Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί στη Λέσβο
18 Σεπτεμβρίου 2020
Απολογισμός δράσης της αντιδημαρχίας καθαριότητας του Δήμου Δυτικής Λέσβου
18 Σεπτεμβρίου 2020

Δωρεά υλικών και μέσων ατομικής προστασίας στο ΕΚΑΒ από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο:

Οι φαρμακοποιοί της Λέσβου, αντιλαμβανόμενοι, ότι ο κίνδυνος δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί, ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης του έργου του ΕΚΑΒ, προχώρησαν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στη δωρεά-διάθεση δωρεάν υλικών και μέσων ατομικής προστασίας για τα στελέχη του, όπως αντισηπτικών διαλυμάτων του 1lt, ιατρικών μασκών, φορμών προστασίας, νοσοκομειακών ποδιών μια χρήσεως, προσωπίδων προστασίας. Τα υλικά παραδόθηκαν στον πρόεδρο των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Κωνσταντίνο Σορόπο.

“Οι φαρμακοποιοί ως αγωνιστές της πρώτης γραμμής και αυτοί, εκτιμούν ιδιαίτερα το έργο του ΕΚΑΒ, και κατά την περίοδο της Πανδημίας που διανύουμε και όχι μόνο, καθώς το νησί μας αντιμετωπίζει επιπρόσθετα και το πρόβλημα της μεταναστευτικής ροής με αυξανόμενο τον κίνδυνο της διασποράς του ιού”, τονίζει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου.

Η δωρεά έγινε με τη συνεργασία της ανθρωπιστικής οργάνωσης “Φαρμακοποιοί του Κόσμου” και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου, στα πλαίσια των πράξεων αλληλεγγύης και συνεισφοράς των φαρμακοποιών της Ελλάδας, εμπνέοντας παράλληλα το κίνημα του εθελοντισμού και της προσφοράς στη χώρα.

Μοιράσου το άρθρο: