Απάντηση Καλογήρου για την χαμηλή απορροφητικότητα ΕΣΠΑ
13 Μαρτίου 2019
Γ.Σπιλάνης: “Πλήρης η αποτυχία Καλογήρου”
13 Μαρτίου 2019

Δωρεάν εξέταση αιματοκρίτη και εθελοντική αιμοδοσία στο Κάτω Τρίτος

Μοιράσου το άρθρο:

“Είσαι ήδη αιμοδότης; Σ’ ευχαριστούμε, σε συγχαίρουμε και σε προτρέπουμε να συνεχίσεις. Δεν έχεις δώσει αίμα ποτέ, αλλά θέλεις οπωσδήποτε να το κάνεις; Σε περιμένουμε να έρθεις στην παρέα μας. Μήπως φοβάσαι τις βελόνες; Στη χειρότερη περίπτωση πρόκειται για ένα μικρό και γρήγορο τσίμπημα. Είναι αυτό τόσο σημαντικό, ώστε να μην σου επιτρέπει να σώσεις ανθρώπινες ζωές; Στηρίξτε λοιπόν την κοινωνική μας πρωτοβουλία!» τονίζει σε ανακοίνωσή τους οι εθελοντές της ευρύτερης περιοχής Ευεργέτουλα.

Την Τρίτη 19 Μαρτίου από τις 5-7 το απόγευμα, θα γίνει δωρεάν εξέταση αιματοκρίτη για νέους εθελοντές αιμοδότες στα Περιφερειακά Ιατρεία Κάτω Τρίτους και Ιππείου.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου από τις 4.30-9.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η 25η Εθελοντική μας Αιμοδοσία στο Πολύκεντρο Κάτω Τρίτους.

«Όσοι προσφέρουμε αίμα μόνο για συγγενείς ή φίλους δεν έχουμε αργότερα δικαίωμα να το ζητήσουμε για μας ή την οικογένειά μας, ενώ αν ανήκουμε σε ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ μπορούμε να το κάνουμε. Αχρείαστο να είναι, αλλά επειδή μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, ας προνοήσουμε. Ας προσφέρουμε στο συγγενή, στο φίλο, στο συνάνθρωπο ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!» τονίζουν οι εθελοντές.

Μοιράσου το άρθρο: