Δήλωση Υποψηφιότητας Βασιλικής Ανδρεαδέλλη
17 Ιουνίου 2019
Σ.Γαληνός: “Δώσαμε αποτελεσματικό αγώνα για να ξεκολλήσει ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο”
17 Ιουνίου 2019

Εικαστικές αναζητήσεις στο Μουσείο Teriade

Μοιράσου το άρθρο:

Δεκατέσσερις εικαστικοί, απόφοιτοι Σχολών Καλών Τεχνών, που δραστηριοποιούνται σαν εκπαιδευτικοί στη Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε σχολεία της Λέσβου, εκθέτουν έργα τους στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Βιβλιοθήκης Στρατή Ελευθεριάδη – Teriade, στη Βαρειά. Τα εγκαίνια θα γίνουν την προσεχή Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 8μμ.

Με τη διοργάνωση της Έκθεσης, αποσκοπούν στο να επικοινωνήσουν με ένα κοινό που αποζητά την επαφή με τον Εικαστικό χώρο, να κρατήσουν ζωντανή τη μακρά καλλιτεχνική παράδοση του νησιού και να φέρουν κοντά στο Μουσείο και το έργο που επιτελείται μέσα από αυτό, ευαισθητοποιώντας τους, τους μαθητές, τις οικογένειές τους αλλά και όλους τους πολίτες που θα το επισκεφθούν.

Τα έργα που θα παρουσιαστούν στην Έκθεση, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των Εικαστικών Τεχνών, όπως ζωγραφική, εγκαταστάσεις, γλυπτική, χαρακτική και βιντεοτέχνη σε συνδυασμό με Performance.

Οι εικαστικοί – εκπαιδευτικοί:

Αγάθος Γιάννης, Αχειμάστου Φανή, Βουδουρέλλη Έλενα, Γιαννίκου Μαρία, Δημητρίου Αικατερίνη, Θεοχαρίδης Ανδρόνικος, Κατσαρόs Γιώργος, Κογκορόζη Μαρία, Λαϊνά Σύλβια, Μαυροπούλου-Καραγκίκα Αργυρώ, Μιστριώτης Δημήτρης, Μπρούσαλη Βίκυ, Πρώιος Ζήσος, Ταγαρούλιας Θόδωρος

Ωράριο έκθεσης: καθημερινά 9:00 με 14:00, Δευτέρα κλειστά

Μοιράσου το άρθρο: