Στα… χαρακώματα Πρόεδροι Κοινοτήτων Δ. Μυτιλήνης και Δήμαρχος Δ. Λέσβου για Μόρια
27 Ιανουαρίου 2020
Α.Βαλτάς για ελλείψεις φαρμάκων: Η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι σε αυτούς που κερδοσκοπούν”
27 Ιανουαρίου 2020

Εκ παραδρομής το έγγραφο για την ταφή προσφύγων- προκαταρκτική εξέταση ζήτησε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο:

Τη  διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον τρόπο που δημοσιεύθηκε έγγραφο του Δήμου που όμως δεν είχε πρωτοκολληθεί και αφορά την ταφή των μουσουλμάνων προσφύγων- μεταναστών, διέταξε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης που σημειώνει ότι συντάχθηκε εκ παραδρομής και για αυτό δεν πήρε ποτέ και αριθμό πρωτοκόλλου.

Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου του Δήμου Μυτιλήνης, με ημερομηνία 27/1/20, σημειώνονται τα εξής:

“Σχετικά με το θέμα που ανέκυψε αναφορικά με την ταφή των μουσουλμάνων προσφύγων και μεταναστών, διευκρινίζουμε τα κάτωθι:
Το έγγραφο που φέρει την υπογραφή του Δημάρχου συντάχθηκε εκ παραδρομής και για το λόγο αυτόν δεν έλαβε ποτέ αριθμό πρωτοκόλλου ούτε και πίνακα αποδεκτών, στοιχεία απαραίτητα για οποιοδήποτε έγγραφο Δημόσιας Υπηρεσίας και ως εκ τούτου και του Δήμου Μυτιλήνης.
Είναι απορίας άξιον πώς ένα ανύπαρκτο στην ουσία έγγραφο βρέθηκε να δημοσιεύεται σε συγκεκριμένο δημοσιογραφικό ιστότοπο, Κυριακή βράδυ.
Εξαιτίας της σοβαρότητας του περιεχομένου του εγγράφου, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την αναζήτηση της αλήθειας και την απόδοση τυχόν ευθυνών”.

Μοιράσου το άρθρο: