Στο πλευρό του δήμου ο δικηγορικός σύλλογος Σάμου
16 Φεβρουαρίου 2020
“Οι αναπληρωτές της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου δεν είναι εκπαιδευτικοί δεύτερης κατηγορίας”
16 Φεβρουαρίου 2020

Εκλογές στο συνδικάτο εργαζομένων επισιτιστικών-τουριστικών επαγγελμάτων Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο:

Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ θα πραγματοποιηθούν στο σωματείο εργαζομένων στον επισιτισμό-τουρισμό και το εργατικό κένρο Λέσβου καλεί τους εργαζόμενους να στηρίξουν το σωματείο καθώς είναι ο μόνος τρόπος έτσι να προστατεύσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα. Όπως τονίζει στο  ανακοινωση το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ απευθυνόμενο στους εργαζμενους:

“Το συνδικάτο στον επισιτισμό τουρισμό και στα ξενοδοχεία της Λέσβου το ιδρύσαμε εμείς οι εργαζόμενοι για να είναι αποκούμπι μας, υπερασπιστής των δικαιωμάτων μας. Για να μην περάσει το κλίμα υποταγής φόβου και μοιρολατρίας, ανοχής και αναμονής, για να μην ταυτιστούν οι εργαζόμενοι και το κίνημα με τις επιχειρήσεις και τα κέρδη τους, που τα βγάζουν από την δική μας εργασία,  για να μην ρίξουμε τον πήχη των διεκδικήσεων και των απαιτήσεων μας.

Εμείς σκλάβοι δεν θα γίνουμε

Ήρθε η ώρα να κάνουμε το συνδικάτο μας πιο δυνατό, συμμετέχοντας στις εκλογές που ξεκινούν  την Τετάρτη 19 Φλεβάρη.

Συγκεκριμένα οι μέρες των εκλογών είναι οι εξής:

Τετάρτη 19/02 

17.30 – 21.30

Μυτιλήνη στο Εργατικό Κέντρο Δαβάκη & Βαλαωρίτου γωνία

Πέμπτη  20/02

17.30 – 21.30

Μυτιλήνη στο Εργατικό Κέντρο Δαβάκη & Βαλαωρίτου γωνία

Παρασκευή  21/02

09:00 – 13:30

Μυτιλήνη στο Εργατικό Κέντρο Δαβάκη & Βαλαωρίτου γωνία

Παρασκευή     21/02

17.30 – 21.30

Μυτιλήνη στο Εργατικό Κέντρο Δαβάκη & Βαλαωρίτου γωνία

 

  *Απαραίτητο για να ψηφίσουν τα μέλη να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα

           Για να αποτελέσει  το σωματείο μας, το οχυρό των κατακτήσεων που μας αξίζουν, να μπει εμπόδιο στην εργοδοσία, έτσι χαράζουμε το δρόμο με οργάνωση όλο και περισσότερων εργαζομένων και ανέργων του κλάδου, με μαζική συμμετοχή, με ισχυροποίηση της ταξικής γραμμής, με ανανέωση των ψηφοδελτίων και ανάδειξη νέων στα όργανα διοίκησης. Έτσι θα καταφέρουμε να δώσουμε τη μάχη για να σταματήσουμε τα χειρότερα που έρχονται και να πάρουμε πίσω ό,τι μας στέρησαν το προηγούμενο διάστημα.

            Αφήνουμε πίσω μας την μοιρολατρία και τη λογική ότι «τίποτε δεν γίνεται» που δηλητηριάζει ένα μεγάλο μέρος των συναδέλφων μας και αδυνατίζει την ενότητα μας. Η εμπειρία δείχνει ότι τα προηγούμενα χρόνια όλοι μαζί καταφέραμε να καθυστερήσουμε την επίθεσή τους, να εμποδίσουμε τα χειρότερα, να έχουμε μικρές αλλά σημαντικές νίκες που δείχνουν το δρόμο. 

            Είναι η ώρα να ακουστεί η δική μας φωνή!

Μοιράσου το άρθρο: