Εκδήλωση “Πρώτων Βοηθειών” στην Καλλονή
16 Οκτωβρίου 2019
Με πρωτοβουλία Κύτελη σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων για το προσφυγικό
16 Οκτωβρίου 2019

Εκπαίδευση πολιτών στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στην πλατεία Σαπφούς

Μοιράσου το άρθρο:

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Επανεκκίνησης Καρδιάς, το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, το Χαμόγελο του Παιδιού και ο Δήμος Μυτιλήνης, πραγματοποιούν σήμερα στην Πλατεία Σαπφούς επίδειξη – εκπαίδευση πολιτών στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Εκεί συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, μικροί και μεγάλοι, ενημερώνονται για το πώς μπορούν να σώσουν μια ζωή έως ότου φθάσει εξειδικευμένη βοήθεια και συμμετέχουν ενεργά στην εκπαίδευση που γίνεται υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων εκπαιδευτών. Παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Τσακύρης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος Μυτιλήνης, δεν θα μπορούσε παρά να είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια του ΕΚΑΒ και του Χαμόγελου του Παιδιού για ενίσχυση των γνώσεων στην επανεκκίνηση καρδιάς. Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, που συμβάλει σημαντικά στην παροχή πολύτιμων πρώτων βοηθειών, προκειμένου, εφόσον παραστεί ανάγκη, να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή».

Ο Αντιδήμαρχος συνεχάρη θερμά το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης και το Χαμόγελο του Παιδιού, όχι μόνο για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αλλά και γενικότερα για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν δηλώνοντας ότι ο Δήμος Μυτιλήνης θα βρίσκεται πάντοτε κοντά τους.

Μοιράσου το άρθρο: