“Αδυναμία” στα laptop είχε 23χρονος διαρρήκτης στη Μυτιλήνη
30 Ιουνίου 2020
Το ΚΚΕ ζητά επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για όλα τα νησιά
30 Ιουνίου 2020

Ενημερωτική συνάντηση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον τουρισμό στη Δυτική Λέσβο

Μοιράσου το άρθρο:

Ενημερωτική συνάντηση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον τουρισμό είχαν σήμερα  στον Μόλυβο , οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων με την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Βορείου Αιγαίου του ΕΟΤ ,  την  Προϊσταμένη ΠΥΤ Νίκη Χατζηστυλιανού και την Μυρσίνη Αμπατζή  με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου Αφροδίτης Βατή, και με τη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου.

Η πολύ σημαντική συνάντηση για το μείζον ζήτημα  του νησιού για τους επόμενους μήνες, αφορούσε τους επαγγελματίες του τουρισμού ως προς τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρόκειται να εφαρμοστούν κατά την τρέχουσα θερινή σεζόν. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με τους επιχειρηματίες του νησιού από το Μόλυβο, την Πέτρα την Άναξο και την Καλλονή, να έχουν την ευκαιρία να θέσουν καίρια ερωτήματα ως προς την καλύτερη δυνατή εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας από τον Covid-19 και ειδικότερα για την απαιτούμενη πιστοποίηση, «Health First».

Η ενημερωτική συνάντηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού να ευχαριστεί θερμά τα στελέχη του ΕΟΤ που προχώρησαν στην ενημέρωση των επιχειρηματιών. Να σημειωθεί πως αντίστοιχες συναντήσεις αναμένεται να διοργανωθούν και στην Καλλονή αλλά και στη Μυτιλήνη.

Μοιράσου το άρθρο: