Συναντήσεις Σ.Κύτελη με Θ.Λιβάνιο και Γ. Πλακιωτάκη
13 Σεπτεμβρίου 2019
Επίσκεψη στο Απολιθωμένο Δάσος των συμμετασχόντων του 10ου Διεθνούς Συμποσίου περί Συρφίδων
13 Σεπτεμβρίου 2019

Επισκέψεις Μ.Καπιωτά σε σχολεία της Λήμνου και της Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο:

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου, κ. Καπιωτάς Μιχαήλ, επισκέφτηκε το 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης, ένα από τα σχολεία του συγκροτήματος του Υφαντηρίου στο οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες ανακατασκευής.

Επίσης, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο και ΓΕΛ Γέρας και ευχήθηκε σε όλους, εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς καλή σχολική χρονιά με υγεία και καλή συνεργασία.

Στη συνέχεια μετέβη στη Λήμνο προκειμένου να παρευρεθεί στον Αγιασμό του Εσπερινού Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Μύρινας, με την παρουσία του Έπαρχου Λήμνου, κ. Άγγελου Βλαττά-Λαμπρινού.

Ο Δ/ντής της Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή σχολική χρονιά και δεσμεύτηκε να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες εκπαιδευτικής διαδικασίας και ίσες ευκαιρίες για όλους.

Ακόμη, επισκέφτηκε όλες τις σχολικές μονάδες της Λήμνου και πραγματοποίησε συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς αναπληρωτές που διορίστηκαν πρόσφατα και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν λόγω του νησιωτικού χαρακτήρα της περιοχής.

Μοιράσου το άρθρο: