Αποκριάτικες εκδηλώσεις και στήριξη σωματείων και αθλητών από το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Λέσβου
28 Φεβρουαρίου 2019
Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ Λέσβου για την ανάδειξη συνέδρων
1 Μαρτίου 2019

Επιστολή συμπαράστασης Δημάρχου Λέσβου στους Δημάρχους Χανίων και Πλατανιά

Μοιράσου το άρθρο:

Μήνυμα αμέριστης συμπαράστασης στους συναδέλφους του Δημάρχους Χανίων, Τάσο Βάμβουκα και Πλατανιά Ιωάννη Μαλανδράκη, απέστειλε ο Δήμαρχος Λέσβου και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Βορείου Αιγαίου, Σπύρος Γαληνός, με την παρακάτω επιστολή του:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους όλων των κατοίκων της Λέσβου τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους των αδικοχαμένου συνανθρώπου μας, καθώς και ένα μήνυμα αμέριστης συμπαράστασης στους πολίτες των Χανίων, του Πλατανιά και των γύρω περιοχών που δοκιμάστηκαν σκληρά από την τελευταία σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Κρήτη. Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σας αυτές τις δύσκολες στιγμές και είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρετε να βγείτε πιο δυνατοί από αυτή τη δοκιμασία επιστρέφοντας σύντομα στην κανονικότητα.
Γνωρίζουμε πολύ καλά τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η κάθε Δημοτική Αρχή, ιδιαίτερα εκείνες των νησιωτικών περιοχών, όταν βρίσκονται στο κέντρο έντονων καιρικών φαινομένων.
Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη ώστε να συνεχίσετε το δύσκολο έργο σας παρέχοντας στους δημότες σας τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε βοήθεια».

Μοιράσου το άρθρο: