Ο Π.Χριστόφας για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
3 Δεκεμβρίου 2019
Μέχρι την Τετάρτη οι αιτήσεις για τις θέσεις στο άσυλο
3 Δεκεμβρίου 2019

Εθελοντική αιμοδοσία στη Μυτιλήνη

Μοιράσου το άρθρο:

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης διοργανώνει την προγραμματισμένη τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 9, Τρίτη 10, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, ώρες 09:00 π.μ.–14.00 μ.μ. και 17:30 μ.μ. – 21:30 μ.μ στο ΤΕΛΩΝΕΙΟ Μυτιλήνης.

Ο Σύλλογος ενημερώνει τους Εθελοντές Αιμοδότες μας ότι σύμφωνα με την καινούργια οδηγία του Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδoτών, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Κέντρου Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης οι Εθελοντές Αιμοδότες για να αιμοδοτήσουν θα πρέπει να ξέρουν ή να προσκομίσουν το ΑΜΚΑ τους και οι τρόποι να το βρουν είναι οι εξής: 1. Μέσω διαδικτύου: https://www.amka.gr/AMKAGR/

2. Μέσω τηλεφώνου: 11131

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου στο τηλ. 2251040777 και ώρες 10:00 π.μ. – 13:00μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή.

Όσοι αιμοδότες έχουν έλλειψη ενζύμου G6PD μπορούν να αιμοδοτήσουν.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις του Συλλόγου από το παρακάτω link στο Facebook https://www.facebook.com/ethelontes.aimodotes.mitilinis/

“Ξαναζεστάνετε μέσα σας την αγάπη για τον συνάνθρωπο σας. Το νησί μας έχει ανάγκη την πολύτιμη προσφορά σας σε αίμα. Μην το αναβάλετε, σας περιμένουμε.

Θα υπάρχει υλικό, για να ληφθούν δείγματα από τους δωρητές μυελού των οστών, προκειμένου να υπάρξει μία δεύτερη ευκαιρία ζωής για τους συμπολίτες μας, αλλά και για όλους όσους θα βρεθούν στην ανάγκη μεταμόσχευσης” τονίζει ο σύλλογος.

ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΒΟΣΤΑΝΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

«ΟΡΕΙΑΣ».

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΡΤ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ

TV Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο: