Στη Βουλή από το ΚΚΕ τα αιτήματα των σωματείων εργαζομένων για τα προβλήματα σε νοσοκομεία όπως στη Λήμνο και τη Σάμο
5 Αυγούστου 2019
Διεθνές φεστιβάλ κιθάρας Αρίων, ημέρα 4η
5 Αυγούστου 2019

Εθελοντική αιμοδοσία στις 21 Αυγούστου στα Λουτρά

Μοιράσου το άρθρο:

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει στις 21 Αυγούστου στα Λουτρά, η ομάδα πρωτοβουλίας του χωριού για την εθελοντική αιμοδοσία και την προληπτική ιατρική. Λίγες μέρες νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν προληπτικές εξετάσεις για τους εθελοντές αιμοδότες.

Η πρόσκληση από την ομάδα πρωτοβουλίας Λουτρών για την εθελοντική αιμοδοσία και την προληπτική ιατρική

Είσαι ήδη αιμοδότης;

“Σ’ ευχαριστούμε, σε συγχαίρουμε και σε προτρέπουμε να συνεχίσεις.

Δεν έχεις δώσει αίμα ποτέ, αλλά θέλεις οπωσδήποτε να το κάνεις;

Σε περιμένουμε να έρθεις στην παρέα μας.

Μήπως φοβάσαι τις βελόνες;

Στη χειρότερη περίπτωση πρόκειται για ένα μικρό και γρήγορο τσίμπημα. Είναι αυτό τόσο σημαντικό, ώστε να μην σου επιτρέπει να σώσεις ανθρώπινες ζωές;

ΣΤΗΡΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 6—8.3ο το απόγευμα, θα γίνει δωρεάν εξέταση αιματοκρίτη για νέους εθελοντές αιμοδότες στο Περιφερειακό ιατρείο Λουτρών.

Το ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 5–10 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ μας ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΥΤΡΩΝ, στην ΜΝΗΜΗ των Συγχωριανών μας ΝΙΚΟΥ ΠΑΤΕΣΤΟΥ και ΜΑΡΙΝΟΥ ΜΠΑΖΙΝΑ.

Όσοι προσφέρουμε αίμα μόνο για συγγενείς ή φίλους δεν έχουμε αργότερα δικαίωμα να το ζητήσουμε για μας ή την οικογένειά μας, ενώ αν ανήκουμε σε ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ μπορούμε να το κάνουμε. Αχρείαστο να είναι, αλλά επειδή μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, ας προνοήσουμε. Ας προσφέρουμε στο συγγενή, στο φίλο, στο συνάνθρωπο ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ !!”

Μοιράσου το άρθρο: