Στη Μυτιλήνη ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες
24 Νοεμβρίου 2019
Στη βουλή από Μ. Κομνηνάκα τα προβλήματα στελέχωσης του Βοστάνειου
25 Νοεμβρίου 2019

Εθελοντικός καθαρισμός από μαθητές του Άλσους Αγραφιώτη

Μοιράσου το άρθρο:

Κοντά σε μικρούς μαθητές βρέθηκε σήμερα, Κυριακή, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης.

Συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Κατσαβέλλη και Στρατή Δαγκλή, την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, Μαρία Παπαδανιήλ, και την Προϊσταμένη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Κατερίνα Στρατάκη, επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης στην περιοχή Καμάρες.

Η διευθύντρια του Σχολείου, Μαρία Τζουρά, μαζί με τους μαθητές, προέβησαν σε εθελοντικό καθαρισμό του Άλσους Αγραφιώτη που βρίσκεται δίπλα στο σχολείο.

Μιλώντας στους μαθητές ο Δήμαρχος Μυτιλήνης τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους, τονίζοντας την σημασία που πρέπει να δίνουν στο περιβάλλον και την προστασία του.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, περιηγήθηκε στους χώρους του σχολείου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επιμέλεια που αντίκρισε παντού. Ο Δήμαρχος τόνισε στην Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού πως η πόρτα του Δημαρχείου θα είναι πάντα ανοικτή για όποιο πρόβλημα προκύψει.

Σε ανακοίνωσή της η “Δεντροφύτευση Λέσβου” τονίζει:

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Μυτιλήνης και η εθελοντική ομάδα “Δεντροφύτευση Λέσβου” πραγματοποίησαν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου δράση καθαρισμού του άλσους Αγραφιώτη στο Αρχαίο Θέατρο.

Η δράση ήταν απολύτως επιτυχημένη καθώς είχε κέφι, συμμετοχή και αποτέλεσμα.
Οι μαθητές αφού καθάρισαν το άλσος, έφτιαξαν σπορείο κυπαρισσιών και πήρανε μαζί τους από μία μικρή γλάστρα για να τη φροντίζουν μέχρι να φυτρώσουν τα πρώτα δεντράκια.
Ευχαριστούμε: το Δήμο Μυτιλήνης που διέθεσε προσωπικό και αυτοκίνητο για την αποκομιδή των σκουπιδιών.
Το γραφείο Synthesis Estate, που μας προμήθευσε χώμα για το σπορείο καθώς και για τη δημιουργία παρτεριού στην αυλή του σχολείου.
Το Εσπερινό Σχολείο Μυτιλήνης και την ομάδα “Κανένας Μόνος” για την αυθόρμητη συμμετοχή τους.

Μοιράσου το άρθρο: