Ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης των κοιτώνων του Νοσοκομείου
24 Μαρτίου 2019
25η Μαρτίου στη Μυτιλήνη
25 Μαρτίου 2019

Γέμισε αερόστατα το Δημαρχείο της Θερμής

Μοιράσου το άρθρο:

Γέμισε με πολύχρωμα αερόστατα, που θα ταξιδέψουν τα όνειρα των παιδιών, το μεσημέρι της Κυριακής το Δημαρχείο της Θερμής. Τα ζωγράφισαν οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου στο εργαστήριο που λειτουργεί με την επιμέλεια της Φερενίκης Τσαμπαρλή.

Τα αερόστατα τα έφτιαξαν τα παιδιά από χαρτοπολτό την προηγούμενη Κυριακή με καλούπι ένα …φουσκωμένο μπαλόνι. Οι κατασκευές που έγιναν στέγνωσαν και σήμερα ζωγραφίστηκαν και θα … άνοιξαν τα πανιά τους. Χρώματα, πινέλα, σκοινί και πολύ χαρούμενη διάθεση ήταν ό,τι χρειάστηκε. Συγχαρητήρια σε όλους για τις πολύ όμορφες κατασκευές.

Για όσους τυχόν θελουν να συμμετέχουν, ότι το εργαστήριο, (που ξεκίνησε από το χώρο του Δημοτικού σχολείου με την κατασκευή αποκριάτικης μάσκας ) γίνεται κάθε Κυριακή πρωί 11-1 στο ισόγειο του Δημαρχείου .

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Δ.Ε. Λουτρόπολης Θερμής Nίκο Σάλτα για την παραχώρηση του χώρου, που μετατρέπεται σιγά-σιγά σε μια κυψέλη δραστηριοτήτων, αφού εκτός από το καλλιτεχνικό εργαστήρι γίνονται στον ίδιο χώρο α) γυμναστική και β) μαθήματα παραδοσιακών χορών.

 

Μοιράσου το άρθρο: