Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη εγκρίθηκε στο νέο πλάνο των άγονων γραμμών
13 Δεκεμβρίου 2019
«Κομβόι Αγάπης» από την Ομάδα Διάσωσης Λέσβου
14 Δεκεμβρίου 2019

Η αντίδραση της Δυτικής Λεσβου στη φημολογία δημιουργίας νεας δομής στην Άντισσα

Μοιράσου το άρθρο:

Με αφορμή τη νέα φημολογία για καινούργια φερόμενη ως τοποθεσία για τη δημιουργία επιπλέον δομής στη Λέσβο, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος κάλεσε χθες αργά το βράδυ σε συνάντηση στο γραφείο του τα μέλη των τοπικών συμβουλίων Αντίσσης και Σκαλοχωρίου. Παρών σε αυτή ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δυτικής Λέσβου Άρης Ελευθερίου, ο Αντιδήμαρχος Ερεσού-Αντίσσης Μιχάλης Ρούσσης και ο περιφερειακός σύμβουλος Στρατής Κυρατζής.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος προκάλεσε συνάντηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου (κ.κ. Χήρα, Συκά, Ζαφείρη), για να ακολουθήσει η παραταξιακή συνεδρίαση της πλειοψηφίας, που έγινε σήμερα το πρωί.

Από αυτές τις συναντήσεις που έγιναν στο πλαίσιο που ορίζει η κοινή θέση του Δήμου Δυτικής Λέσβου, έτσι όπως έχει εκφραστεί δεσμευτικά στο δημοτικό συμβούλιο και είναι ενάντια σε οποιαδήποτε νέα δομή στη Λέσβο, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων και η δημιουργία ομάδων περιφρούρησης. Εξάλλου η νέα φημολογία φέρει την κυβέρνηση να θέλει να κατασκευάσει δομή σε αρχαιολογική και τουριστική περιοχή που είναι μεταξύ άλλων και προστατευμένη από την Unesco, η οποία ετοιμάζεται οσονούπω μετά από 30 χρόνια αναμονής, να λειτουργήσει και ως πύλη εισόδου

Μοιράσου το άρθρο: