Επιχειρηματίας φέρεται να επιτέθηκε σε κοπέλα γιατί τον βιντεοσκοπούσε να σβήνει αντιφασιστικό σύνθημα
17 Οκτωβρίου 2020
Έναρξη εξ αποστάσεως προγράμματος εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
18 Οκτωβρίου 2020

Η ΝΟΔΕ Λέσβου καταδικάζει το περιστατικό ξυλοδαρμού νεαρής γυναίκας στη Μυτιλήνη

Μοιράσου το άρθρο:

Το περιστατικό ξυλοδαρμού που καταγγέλλει νεαρή γυναίκα ότι υπέστη από ακροδεξιό χτες στη Μυτιλήνη καταδικάζει με ανακοίνωσή της και η ΝΟΔΕ Λέσβου. Σήμερα η ΝΕ Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τη ΝΟΔΕ Λέσβου να πάρει θέση καθώς ο φερόμενος ως δράστης αποτελούσε μέλος της.

Η απάντηση της ΝΟΔΕ Λέσβου «Είναι διαχρονική και πάγια η θέση της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι καταδικάζει απερίφραστα την κάθε είδους βία, από όπου και αν προέρχεται, εν αντιθέσει με άλλες πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες καταδικάζουν την βία ‘alacarte’ και επιλεκτικά, με γνώμονα το προσωπικό και κομματικό τους συμφέρον. Προφανώς και σαφέστατα η δημοκρατική αυτή στάση της καταδίκης της βίας ισχύει και για το περιστατικό του ξυλοδαρμού, που αναφέρεται ότι έλαβε χώρα χτες το βράδυ στην πόλη της Μυτιλήνης.

Κατά τα λοιπά, το ποιος δείχνει ανοχή στη βία και κυρίως το ποιος εξακολουθεί να διχάζει τους Έλληνες και να επιδίδεται σε «κυνήγι μαγισσών», για να δημιουργήσει κλίμα διχόνοιας και να επιστρέψει στα πεζοδρόμια του 2014, το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες. Η Ελλάδα, σήμερα, είναι κράτος δικαίου και οι διαφορές επιλύονται από τη Δικαιοσύνη, την οποία όλοι οφείλουν να εμπιστεύονται και να σέβονται τις αποφάσεις της. Ας το συνειδητοποιήσουν όλοι όσοι απεργάζονται αντιδημοκρατικές συμπεριφορές»

Μοιράσου το άρθρο: