Αξεπέραστα προβλήματα στο Δήμο Δυτικής Λέσβου μετά τη διάσπαση
19 Σεπτεμβρίου 2019
Τις χρηματοδοτήσεις που τους αναλογούν θα διεκδικήσει το δίκτυο κοινοτήτων Λέσβου
19 Σεπτεμβρίου 2019

Η προπονήτρια του ΝΟΜ μιλά στην ΕΡΤ Αιγαίου για το χρυσό κορίτσι της κωπηλασίας και προσκαλεί τα νέα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα

Μοιράσου το άρθρο:

Ώθηση για να αποκτήσει ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης την παλιά του αίγλη, δίνει η κατάκτηση το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δύο χρυσών μεταλλίων στο βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας από την αθλήτρια Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη. Μετά το κλείσιμο του κολυμβητηρίου πριν από έξι χρόνια ο ναυταθλητισμός του νησιού υπέστη ισχυρό πλήγμα και χωρίς μόνιμη στέγη των αθλημάτων του υγρού στοιχείου πολλά παιδιά έχασαν το ενδιαφέρον τους. Οι ενέργειες που έγιναν από την προηγούμενη δημοτική αρχή και που συνεχίζονται από το δήμο Μυτιλήνης για να αποκτήσει και πάλι το νησί ένα κολυμβητήριο, αναθερμαίνουν το ενδιαφέρον.

Η προπονήτρια και μητέρα της Ελένης Μαρίνας Λέβεντέλλη , Άννα Ζαχαρίου, μίλησε στην ΕΡΤ Αιγαίου για την επιτυχία της αθλήτριας του ΝΟΜ και καλεί τους γονείς και τα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα της κωπηλασίας, να προσέλθουν στο Ναυτικό όμιλο Μυτιλήνης καθημερινά 4-6 το απόγευμα και να ενταχθούν στην οικογένεια του ΝΟΜ:

 

Μοιράσου το άρθρο: