Απίστευτη ανάρτηση μέλους του ΣΥΡΙΖΑ – Καταδικάζει η τοπική Νομαρχιακή
6 Απριλίου 2020
Ημέρα δράσης για τη δημόσια υγεία στις 7 Απριλίου από τους νοσοκομειακούς γιατρούς
6 Απριλίου 2020

Ιατρικές στολές σε νοσοκομειακούς και ιδιώτες γιατρούς από το δήμο Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο:

1200 στολές, οι οποίες θα διατεθούν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις ανάγκες αντιμετώπισης του COVID – 19, παρέδωσε σήμερα το πρωί στο Διοικητή του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γιώργο Καμπούρη και στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου, Παναγιώτη Προβέτζα, Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης.

Από αυτές, οι 800 θα διατεθούν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και οι 400 στους ιδιώτες ιατρούς του νησιού μας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης , Γιώργος Καμπούρης και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου, Παναγιώτης Προβέτζας, ευχαρίστησαν το Δήμο Μυτιλήνης και προσωπικά το Δήμαρχο, Στρατή Κύτελη, για το ενδιαφέρον του για την προστασία του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και των ιδιωτών ιατρών, ενώ απευθυνόμενοι στους κατοίκους της Λέσβου, τους προτρέπουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών και του ΕΟΔΥ, να μένουν σπίτι και να μην χαλαρώνουν, ώστε να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν ανώδυνα την παρούσα κρίση.

Όπως σημειώνει ο δήμος Μυτιλήνης “Είναι χρέος και ευθύνη όλων μας. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στις οικογένειές μας και στους συμπολίτες μας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ”.

Μοιράσου το άρθρο: