Άμεση επέμβαση πυροσβεστικών δυνάμεων – Έσβησαν τη φωτιά στη θέση Καμπί Χίου
15 Σεπτεμβρίου 2020
Συμμετοχή Επιτροπής Αγώνα Μανταμάδου στο συλλαλητήριο
15 Σεπτεμβρίου 2020

Κάλεσμα Α. Κυρίτση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο σήμερα στην πλατεία Σαπφούς

Μοιράσου το άρθρο:

Δήλωση – κάλεσμα της Αγλαΐας Κυρίτση, περιφερειακής συμβούλου Βορείου Αιγαίου της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη σημερινή συγκέντρωση που διοργανώνει στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς το Εργατικό Κέντρο Λέσβου:

“Επτά εικοσιτετράωρα πέρασαν από το κάψιμο της Μόριας και την τραγική κατάληξη 13.000 προσφύγων, ανάμεσα τους 4.000 παιδιά, που έμειναν στον δρόμο χωρίς στέγη, τροφή και νερό.

Επτά εικοσιτετράωρα πέρασαν και οι τοπικοί άρχοντες, περιφερειάρχη και δήμαρχοι παραμένουν άπραγοι θεατές της τραγωδίας που εκτυλίσσεται.

Κάνοντας πλάτες στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, αρκούνται σε επικοινωνιακούς λεονταρισμούς και σε κραυγές για το θεαθήναι την ώρα που ο πρωθυπουργός με τον πιο επίσημο τρόπο επανέλαβε από την Θεσσαλονίκη ότι στη Μυτιλήνη θα γίνει μια μόνιμη κλειστή δομή.

Επτά ημέρες πέρασαν και παρά την απαίτηση μας με τον πιο επίσημο και ξεκάθαρο τρόπο για σύγκλιση έκτακτου περιφερειακού συμβουλίου καμιά απάντηση δεν πήραμε ενώ τα γεγονότα τρέχουν και οι εξελίξεις τους ξεπερνάνε.

Καλούμε όλους τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη σε αυτούς τους σχεδιασμούς, σε αυτές τις πολιτικές και να ενώσουν τις φωνές τους με το Εργατικό Κέντρο Λέσβου και τους φορείς, αύριο Τρίτη, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς, απαιτώντας : απεγκλωβισμό όλων των προσφύγων και μεταναστών.

Κανένα κέντρο ούτε ανοικτό ούτε κλειστό στα νησιά μας.”

Μοιράσου το άρθρο: