Να αποζημιωθούν οι ελαιοκαλλιεργητές της Λέσβου ζητά ο Γιάννης Μπουρνούς
23 Ιουλίου 2020
“Το αλάτι της γης” στην Αγιάσο
23 Ιουλίου 2020

Καμπάνια για τη Λέσβο στην Πλατεία Συντάγματος

Μοιράσου το άρθρο:

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, σε στενή συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου και με την οργανωτική σύμπραξη της Π.Ε. Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, της Ένωσης Ξενοδόχων, της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων, της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής και άλλων τοπικών φορέων, οργανώνει μία τριήμερη καμπάνια της Λέσβου στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, προκειμένου να στηριχθεί τουριστικά το νησί, κατά τους κρίσιμους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2020, με την προσέλκυση αναποφάσιστων δυνητικών επισκεπτών.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, η παρουσίαση της Λέσβου, θα απευθύνεται στους διερχόμενους από το Σύνταγμα πολίτες και θα βασίζεται σε μία πλήρη απεικόνιση της  τουριστικής και παραγωγικής φυσιογνωμίας του νησιού. Κυρίαρχη θέση σε όλη την καμπάνια, θα έχουν τα οικονομικά πακέτα διακοπών που προσφέρουν τα ξενοδοχεία της Λέσβου και η εφαρμοζόμενη εκπτωτική πολιτική από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες του Ομίλου “ATTICA GROUP”, που συνδέουν το νησί με την πρωτεύουσα, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και ο οποίος είναι ο μεγάλος χορηγός της αποστολής.

Η μικρή αλλά ουσιαστική αυτή “έκθεση”  της Λέσβου στο κέντρο της Αθήνας, θα διαρκέσει 3 ημέρες (Τρίτη 28, Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Ιουλίου, από 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ.). Επιπλέον, κατά τακτά διαστήματα, θα διοργανώνονται πολιτιστικά δρώμενα, από τους πολυάριθμους Πολιτιστικούς Συλλόγων των απόδημων Λέσβιων της Αθήνας, διαγωνισμοί κοινής γνώμης με βραβεία για τους νικητές.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: