Στην Ιταλία το ΕΠΑΛ Μύρινας μέσω Erasmus+
18 Μαρτίου 2019
Διοργανώνει εκδήλωση για την 25η Μαρτίου η Ιερά Μητρόπολη
18 Μαρτίου 2019

Κέιτι Χόλμς και Σούρι Κρουζ στη Λέσβο κοντά στους πρόσφυγες

Μοιράσου το άρθρο:

Στη Λέσβο βρίσκεται από το Σάββατο η ηθοποιός του Χόλιγουντ Κέιτι Χόλμς, η οποία συνοδεύεται από την κόρη της Σούρι Κρουζ σε μια προσπάθεια να μεταδώσει από το νησί σε όλο τον κόσμο μήνυμα αλληλεγγύης και να προσφέρει εθελοντική εργασία σε δομές προσφύγων, μέσω της οργάνωσης Artolution.

Σήμερα η Κέιτι Χόλμς βρέθηκε, συνοδεία στελεχών της οργάνωσης και χωρίς την κόρη της, σε δομή προσφύγων έξω από το ΚΥΤ της Μόριας, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ασχοληθεί με καλλιτεχνικές δράσεις, εκφράζοντας την επιθυμία να συναντηθεί με προσφυγόπουλα αλλά και γυναίκες και άλλες ευάλωτες ομάδες.

Η σημερινή της επίσκεψη στο πρότυπο κέντρο φιλοξενίας του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ αναβλήθηκε για τις επόμενες ημέρες, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεφτεί με την 13χρονη κόρη της Σούρι, καθώς στο χώρο φιλοξενούνται περισσότερα από 700 παιδιά και λειτουργούν οργανωμένες δομές εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας.

Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει ένα ολιγόλεπτο φιλμ όπου θα συνομιλεί με γυναίκες πρόσφυγες,  σήμερα άλλαξε το πρόγραμμά της και απέφυγε κάθε επαφή με τα ΜΜΕ.

Μοιράσου το άρθρο: