Μητρόπολη Χίου: Μοίρασε 600 κιβώτια τρόφιμα από τη ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ
13 Αυγούστου 2020
Εγκριση για όλα τα ολιγομελή τμήματα ΕΠΑΛ στη Χίο
13 Αυγούστου 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το μεγάλο έργο του αγωγού Λαγκάδας στη Μυτιλήνη

Μοιράσου το άρθρο:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τρίτη στην οδό Βουρνάζων ,όπου θα διακοπεί το ένα ρεύμα κυκλοφορίας εξόδου από την πόλη,από την πλατεία Κυπρίων Πατριωτών μέχρι τα ΕΛΤΑ, στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση αγωγού ομβρίων επί των οδών Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη της Πόλης Μυτιλήνης».

Όπως επισημαίνει η ΔΕΥΑΛ την Τρίτη 18/08/2020 θα ξεκινήσουν οι εργασίες στην οδό Βουρνάζων από την Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών έως τη διασταύρωση με την οδό Φιλελλήνων.  Θα παραμείνει κλειστή μόνο η μια λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Βουρνάζων στο ως άνω τμήμα, με κατεύθυνση από την Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών προς την Πλατεία Αλυσίδας.

Η έξοδος των οχημάτων από την Προκυμαία προς την οδό Ζωοδόχου Πηγής/ Καλλονή γίνεται μέσω των οδών Αλκαίου, Ανδρομέδας και Καραντώνη και τελειώνει στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Η παράκαμψη αυτή προτείνεται μόνο για μικρά οχήματα μέχρι 1,5 tn. Επιπροσθέτως, δύναται να χρησιμοποιηθεί η διαδρομή μέσω των οδών Καβέτσου, Αγίας Ειρήνης, Φιλελλήνων, Πλατεία Αλυσίδας, Θεοκρίτου και Ζωοδόχου Πηγής. O δρόμος για τη διέλευση των πεζών θα παραμένει πάντα προσπελάσιμος και θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στη συγκεκριμένη οδό.

Μοιράσου το άρθρο: