Προσφυγή στο Σ.τ Ε. κατά του διπλασιασμού της ισχύς των αιολικών σταθμών χωρίς περιβαλλοντική αδειοδότηση
29 Οκτωβρίου 2020
Επιχείρηση εκκένωσης του ΠΙΚΠΑ από τα ξημερώματα στη Μυτιλήνη
30 Οκτωβρίου 2020

Λέσβος: Κλείνουν τμήματα του λυκείου Παμφίλων λόγω κορονοϊού – Αρνητές γονείς μάσκας στη Γέρα

Μοιράσου το άρθρο:

Εφτά νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ για τη Λέσβο. Στο σύνολό τους έχουν ήπια συμπτώματα και δεν χρειάζονται νοσηλεία γι αυτό και παραμένει ευτυχώς άδεια η κλινική covid  του Βοστάνειου Νοσοκομείου, ενώ πρόκειται στην πλειοψηφία τους για νεαρά άτομα.  Η Λέσβος παραμένει στο επίπεδο 2 , επιτήρησης , στον υγειονομικό χάρτη πολιτικής προστασίας.

Κλείνουν δύο τμήματα στο Λύκειο Παμφίλων

Μαθήτρια λυκείου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και με τηλεεκπαίδευση θα λειτουργούν από αύριο και για δύο εβδομάδες δύο τμήματα στα οποία φοιτούσε το παιδί, το οποίο απουσιάζει εδώ και λίγες μέρες από το σχολείο , με ελαφρά συμπτώματα. Σήμερα η οικογένεια του παιδιού ενημέρωσε το σχολείο και θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία ιχνηλατήσεων.

Να θυμίσουμε ότι αρνητικά βγήκαν όλα τα δείγματα των επαφών άλλου μαθητή από τον Πολιχνίτο που εντοπίστηκε θετικός στον νέο ιό, και έκλεισαν και εκεί δύο τμήματα του λυκείου όπου φοιτούσε το παιδί το οποίο είναι καλά στην υγεία του.

Γονείς αρνητές μάσκας

Δύο παιδιά (δημοτικού και γυμνασίου) οικογένειας από την περιοχή της Γέρας, δεν έχουν παρακολουθήσει καμία ώρα μαθήματος τη φετινοί χρονιά, καθώς οι γονείς τους είναι αρνητές της μάσκας. Το θέμα έχει παραπεμφθεί στον εισαγγελέα. Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λέσβου, Τιμολέων Θεοφανέλλης, «έγινε προσέγγιση της οικογένειας για να την διαβεβαιώσουμε ότι τηρούνται όλα όσα προβλέπονται. Εμείς δεν μπορούμε να δεχθούμε παιδιά χωρίς μάσκα, πρέπει να προστατεύσουμε όλα τα παιδιά αλλά και τους εκπαιδευτικούς μας και ακολουθούμε όλους τους κανόνες».

Μοιράσου το άρθρο: